'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Παρουσιαστής κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Στη σύλληψη του παρουσιαστή Παναγιώτη Τόκου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου. 


Ο παρουσιαστής που έχει δική του εκπομπή στη Θεσσαλονίκη και έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τις εμφανίσεις του στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, συνελήφθη το Σάββατο (7/8) μετά από καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα ότι ασέλγησε σε βάρος 17χρονου ποδοσφαιριστή.
Ο 50χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μεταβεί στο γηπεδάκι ποδοσφαίρου στη Μαλακωπή Θεσσαλονίκης, όπου και συναντήθηκε με τον ανήλικο ποδοσφαιριστή για τις ανάγκες φωτογράφισης. Ο 17χρονος αθλητής από την Αρμενία δεν πίστευε στα μάτια του, βλέποντας το μεσήλικα να παρεκτρέπεται. Σύμφωνα με καταγγελία, όταν ο νεαρός έβγαλε το παντελόνι του, ο παρουσιαστής άρχισε να χειρονομεί και να τον παρενοχλεί σεξουαλικά.
Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο μετέφεραν τον παρουσιαστή και το 17χρονο αθλητή αρμένικης καταγωγής στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας, όπου ο ανήλικος υπέβαλε μήνυση παρά το γεγονός ότι αρχικά διστακτικός.
Ο Παναγιώτης Τόκος από την πλευρά του, σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα, ισχυρίστηκε πως τράβηξε απλώς μια φωτογραφία και ότι επρόκειτο για ξάδερφό του. Ο τηλεπαρουσιαστής κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τη Δευτέρα (9/8) αναμένεται αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ:   http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου