'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Στην Ελλάδα οι πριγκίπες William και Harry!

Την Ελλάδα επέλεξαν
για τις διακοπές τους και οι πρίγκιπες William και Harry, που έφτασαν στη χώρα μας υπό άκρα μυστικότητα! Παρόλο που οι περισσότεροι διάσημοι επέλεξαν αιγαιοπελαγίτικο αέρα, τα δύο αδέρφια «ψήφισαν» Ιόνιο...


Αφού έφτασαν στην Ελλάδα αεροπορικώς, επιβιβάστηκαν σε πολυτελή θαλαμηγό και έβαλαν πλώρη για την Πάργα. Μαζί με μεγάλη παρέα χαλάρωσαν και διασκέδασαν, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star πέρασαν όλη τους τη μέρα στα καταγάλανα νερά της Πάργας κάτω από τον καυτό ήλιο της Ελλάδας, που δεν τον έχουν και «πρόχειρο» εκεί στην Βρετανία. William και Harry επισκέφθηκαν επίσης τους Παξούς, ενώ τελευταίος σταθμός της κρουαζιέρας τους ήταν η Κέρκυρα, όπου δοκίμασαν τις ικανότητές τους και στα θαλάσσια σπορ. Πλέον, οι δύο πρίγκιππες βρίσκονται στην πατρίδα τους.
Εκτός από τα δύο αδέρφια του πριγκιπικού θρόνου, το Ιόνιο και, συγκεκριμένα, την Λευκάδα επέλεξε για τις διακοπές της η βραβευμένη με όσκαρ Jodie Foster που έφτασε στην Ελλάδα συνοδευόμενη από μια φίλη της, αλλά και ο «βασιλιάς της Microsoft», Bill Gates, που είναι γνωστός λάτρης των ελληνικών νησιών.
Τελευταίος αλλά σε καμία περίπτωση καταϊδρωμένος ήρθε και ο Armani, που, αφού χαρεί το νέο του απόκτημα κοντά στα Σύβοτα, ετοιμάζεται να κάνει και μια βόλτα γύρω από τον Σκορπιό.

star

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.troktikaras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου