'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Προσεχώς...εκατομμυριούχοι οι εγκλωβισμένοι μεταλλωρύχοι!!!

Τυχεροί και… εκατομμυριούχοι θα είναι σε λίγο διάστημα οι 33 Χιλιανοί μεταλλωρύχοι που βρίσκονται εγκλωβισμένοι επί 17 μέρες στις στοές ορυχείων 700 μέτρα κάτω από την γη.

Μετά την είδηση ότι είναι όλοι καλά στην υγεία τους,
ο Χιλιανός μεγιστάνας Λεονάρδο Φάρκας παρέδωσε στις οικογένειες των μεταλλωρύχων ονομαστικές επιταγές με το ποσό των 7.600 ευρώ, για να καλύψουν τις πρώτες τους ανάγκες μετά την επιστροφή στα σπίτια τους...


Εκτός από αυτά τα χρήματα όμως
ο Λ. Φάρκας δεσμεύθηκε να συγκεντρώσει ένα εκατ. δολάρια για κάθε έναν από τους εγκλωβισμένους, με την βοήθεια και άλλων επιχειρηματιών της περιοχής, προκειμένου αυτοί να μην ξαναεργαστούν!

Η ανακοίνωση του μεγιστάνα προκάλεσε μεγάλη χαρά στις οικογένειες των εγκλωβισμένων, οι οποίοι ωστόσο
αγωνιούν για το αν θα αντέξουν να παραμείνουν ζωντανοί οι δικοί τους άνθρωποι, καθώς για τον απεγκλωβισμό τους θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις μήνες, σύμφωνα με τον επικεφαλής της διάσωσης.

Οι μεταλλωρύχοι ειδοποίησαν ότι είναι ζωντανοί στέλνοντας ένα σημείωμα στο οποίο ανέφεραν «Είμαστε και οι 33 καλά στο καταφύγιο».


Εν τω μεταξύ, η εταιρία στην οποία ανήκει το ορυχείο με τους εγκλωβισμένους, ανακοίνωσε πως πιθανότατα να κηρύξει πτώχευση, καθώς αδυνατεί να καταβάλλει τους μισθούς.


ΠΗΓΗ:   http://kafeneio-gr.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου