'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Το μυστήριο ... λύθηκε !!!!!!!

Καθώς πλησιάζουμε στην τελευταία Παρασκευή του Αυγούστου οι φήμες περί κυκλοφορίας του iPhone 4 στην Ελλάδα δίνουν και παίρνουν!

Ακούγονταν διάφορες ημερομηνίες σχετικά με την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 με φαβορί την Παρασκευή 27 Αυγούστου, η οποία επιβεβαιώθηκε τελικά, ενώ για την τιμή το www.iphonehellas.g είχε τη σωστή πληροφορία.
Βρέθηκε σε κατάστημα με τη βοήθεια...γνωστού και αγοράστηκε στην τιμή των 660 ευρώ με 16 GB μνήμη και 780 ευρώ 32 GB, όπως είχε γράψει το site μόλις την Τρίτη, όσο για το που βρέθηκε αυτό παραμένει ακόμη μυστήριο.
Οι συζητήσεις στα forum των υποψήφιων αγωνιστών έχουν ανάψει και κάθε φήμη και πληροφορία για κάποιο κατάστημα σε κάποια πόλη της Ελλάδας όπου εμφανίστηκε το iPhone 4, αναμεταδίδεται αστραπιαία.
Η αναμονή για την έναρξη πώλησης του iPhone 4 έχει ξεσηκώσει τους φανατικούς και όσοι έτυχε να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και είχαν την ευκαιρία να το πιάσουν στα χέρια για ένα γρήγορο τεστ μεταφέρουν εντυπώσεις που κάνουν τις δυνατότητες της συσκευής να έχουν πάρει διαστάσεις μύθου.
Τελικά η έναρξη της πώλησης επιβεβαιώθηκε ότι θα αρχίσει στην Ελλάδα την Παρασκευή 27 Αυγούστου, αλλά θα διατεθούν ελάχιστα κομμάτια, οπότε όποιος πρόλαβε, μέχρι να καταφθάσει η δεύτερη παρτίδα.
Κάποιοι πάντως το βρήκαν, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Το προμηθεύτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως φαίνεται στο τιμολόγιο και...ησύχασαν. Για τους υπόλοιπους υπομονή.

Πηγή:www.iphonehellas.gr 
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου