'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η Τσεχία επιμένει και δεν βοηθά την Ελλάδα !!!

Φαίνεται πως ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των ευρωπαϊκών αρχών επαληθεύεται καθώς η άρνηση και σκληρή στάση της Σλοβακίας στο θέμα της βοήθειας προς την Ελλάδα, φαίνεται να βρίσκει μιμητές.

Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας, Πετρ Νέκας σημείωσε σε αυστριακή εφημερίδα πως η «η τσέχικη κυβέρνηση δεν θα συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα για να βοηθήσει την Ελλάδα με τα οικονομικά της προβλήματα».
Στην συνέχεια ο κ. Νέκας συμπλήρωσε ότι «οι Τσέχοι παραμένουν υπεύθυνα μέλη της Ε.Ε» και τόνισε ότι η χώρα του πιστεύει στη δημοσιονομική πειθαρχία και είναι υπέρ της διεύρυνσης.
Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας περιέγραψε εαυτόν ως «ευρωρεαλιστή» και πρόσθεσε ότι η χώρα του έχασε το κύρος της όταν η κυβέρνηση κατέρρευσε όσο είχε την προεδρία της ΕΕ το 2009.

ΠΗΓΗ:   star.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.madata.gr

1 σχόλιο:

  1. Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
    Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή