'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Παιδική Πορνεία στην Καμπότζη : Τα κορίτσια " Try - on "

Η Τράι Ον (Try - On)

είναι σήμερα δεκατεσσάρων ετών, όταν η μητέρα της την πούλησε, ήταν μόλις επτά. Πρόκειται για ένα από τα, τουλάχιστον, 30.000 παιδιά που εκπορνεύονται στην Καμπότζη, το νέο κέντρο της .....
....παιδικής πορνείας του πλανήτη. 

Tα περισσότερα, όταν τα ρωτάς ποιό είναι το όνομά τους, απαντούν Try On, δηλαδή «Δοκίμασέ με». Η Καμπότζη είναι χώρα παραγωγής παιδιών που μεταφέρονται ως εμπόρευμα στην εγχώρια και την παγκόσμια αγορά λευκής σάρκας.
Οι φτωχότερες περιοχές της χώρας τροφοδοτούν με ανήλικα θύματα την πρωτεύουσα Πνομ Πενχ. Κάποια παιδιά θα παραμείνουν εκεί, κάποια άλλα θα πουληθούν σε έμπορους ανθρώπων στη γειτονική Ταϊλάνδη ή τη Μαλαισία, που αποτελούν γνωστά κέντρα παιδικής πορνείας.
Τα θύματα, συνήθως πωλούνται από τους ίδιους τους γονείς τους, σε γνωστούς της οικογένειας που παρουσιάζονται ως σωτήρες. Οι γονείς, άλλοτε αγνοούν την πραγματικότητα, και άλλοτε προτιμούν να την παραβλέπουν. Και για τους δυτικούς παιδόφιλους, η Καμπότζη εξελίσσεται στον νέο σημαντικό προορισμό που σιγά-σιγά αντικαθιστά τον «παράδεισο» της Ταυλάνδης.

H ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ " Τray - on"

«Μου έκαναν ηλεκτροσόκ για να δεχτώ να πάω με τον πελάτη. Εγώ συνέχισα να αρνούμαι και με έκλεισαν σε ένα υπόγειο γεμάτο φίδια.Τότε με έγδυσαν τελείως, με έδεσαν για να μη κουνιέμαι, και αφού με ξυλοκόπησαν άγρια, πήραν κάτι καυτερό και μου το έβαλαν στο στόμα, αλλά και σε κάθε μέρος του σώματος που μπορούσε να μπει. Φοβόμουν, αλλά συνέχιζα να λέω όχι. Τότε μου άνοιξαν το στόμα και μου έβαλαν μέσα ζωύφια που τσιμπάνε, μέχρι να δεχθώ να πω ναι. Μετά από αυτά, με πούλησαν στον πρώτο πελάτη. Αυτός με πήρε και με πήγε στο ξενοδοχείο. Εκεί συνέχισα να αρνούμαι, τότε αυτός με έδειρε και με έδεσε. Έφερε έντομα και αυτός. Μετά με το χέρι του με έπνιγε και με βίαζε συγχρόνως.
Το πιο επίπονο ήταν πως μόλις επέστρεψα στο σπίτι, με έραψαν επιτόπου, μου έκαναν παρθενορραφή για να με ξαναπουλήσουν. Μετά από λίγες μόνο ώρες, με πούλησαν σε άλλο πελάτη για την παρθενιά μου. Μού έκαναν ηλεκτροσόκ όσο αρνιόμουν και με πούλαγαν σε πελάτες. Όταν έπεφτα λιπόθυμη μου έριχναν στο πρόσωπο ένα κουβά με ούρα και ακαθαρσίες».


Η ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛ ΠΟΤ

Η κοινωνία της Καμπότζης είναι σήμερα πλήρως αποδομημένη. Την κατάστρεψε ο σκληρός και διαρκής πόλεμος που κράτησε σχεδόν τριάντα χρόνια, από το 1970 έως το 1999. Πρωταγωνιστές του ήταν ο Πολ Ποτ και οι Κόκκινοι Χμερ, που δολοφόνησαν 2 εκατομμύρια συμπατριώτες τους στο όνομα της «επανάστασης». Κάθε είδους ηθική αρχή, κάθε είδους ανθρώπινη ευαισθησία, ισοπεδώθηκε κατά την διάρκεια των χρόνων της δυστυχίας.
«Στην Καμπότζη δεν υπάρχει τρυφερότητα, δεν υπάρχει στοργή».

Η Unicef υπολογίζει πως κάθε χρόνο, εξαναγκάζονται σε εκπόρνευση περίπου 2.000.000 παιδιά και ο ΟΗΕ ότι τα κέρδη από την παράνομη εμπορία ανθρώπων ξεπερνούν τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.
Το 80% των παιδιών που μπαίνουν στην πορνεία ζουν από 8 έως 10 χρόνια. Τα περισσότερα πεθαίνουν από ΑΙDS, ενώ τα υπόλοιπα από τις βιαιοπραγίες ή αυτοκτονούν.

Για την εξαθλιωμένη μεταπολεμική Καμπότζη που υπάρχουν άνθρωποι που τρέφονται αποκλειστικά από τα σκουπίδια της χωματερής, αυτοί οι αριθμοί δεν έχουν μεγάλη σημασία. Νόμος εδώ, είναι η επιβίωση.

Ντοκυμαντέρ του Eξάντα :To χαμόγελο της Try-on // exandas.ert.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:  http://www.troktikaras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου