'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Του “κιτς” η μάνα κάθονταν…. στις Σπέτσες !!!

Στα μυθιστορήματα ο πρίγκιπας είναι αυτός που έρχεται πάνω σε άσπρο άλογο για να πάρει το κορίτσι, στις Σπέτσες όμως το κορίτσι έχει τα άσπρα άλογα κι ο πρίγκιπας έρχεται με θαλάσσιο ταξί! 

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ετοιμάζονται να μας δείξουν τη δική τους version “πριγκηπικού γάμου” και στις Σπέτσες ντόπιοι, τουρίστες, περίεργοι, απρόσκλητοι και προσκεκλημένοι ετοιμάζονται για μια πραγματικά ασυνήθιστη μέρα.
 
Στις 7.30 το απόγευμα η Τατιάνα φορώντας το νυφικό της που της έφτιαξε η Νταϊάν Φον Φίσστενμπεργκ θα φτάσει στον Άη Νικόλα με άμαξα που θα τη σέρνουν δυο άσπρα άλογα. Ο γαμπρός ήταν να πάει στην εκκλησία με το οικογενειακό σκάφος, το “Αφρόεσσα”, τελικά όμως θα προτιμήσει ένα θαλάσσιο ταξί.

Μια άμαξα, δυο άλογα κι ένα θαλάσσιο ταξί είναι τα ελάχιστα που μπορεί να επινοήσει ένα ζευγάρι για να είναι σίγουρο ότι θα αποσπάσει την προσοχή των παρισταμένων, σε ένα γάμο που οι περισσότεροι δεν θα κοιτάζουν τη νύφη και το γαμπρό αλλά τους καλεσμένους. Η περιέργεια για το ποιοί τελικά θα πατήσουν το πόδι τους στις Σπέτσες και το σχετικό κουτσομπολιό βασανίζει τις τελευταίες ώρες το νησί. Οι πιο αισιόδοξοι ευελπιστούν ότι δε θα ξεμείνουν με τον Έλτον Τζον, τη Ζωή Λάσκαρη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο αλλά ότι θα σκάσει μύτη η Αντζελίνα Ζολί με τον Μπράντ Πιτ (γνωστοί και ως Μπραντζελίνα). Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! 

Μαθαίνουμε πάντως ότι το νησί έχει γεμίσει με κυάλια και τηλεφακούς… Πολιτικές παρουσίες δεν αναμένονται αν και είναι πολλοί αυτοί που βασανίστηκαν πολύ μέχρι να πουν το “όχι”. Ας όψεται η ρημάδα η κρίση που πρέπει να παραστήσουν ότι τη συναισθάνονται τόσο βαθιά!

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://papaioannou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου