'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ο Έλληνας που έγδυσε Ναόμι και Χερτζίκοβα!

Έχει αιχμαλωτίσει με το φακό του όλες τις σούπερ σταρ του πλανήτη σχεδόν όπως τις γέννησε η μητέρα τους και τον αποκαλούν «ο Έλληνας με το μαγικό κλικ» σύμφωνα με την Espresso. Ο λόγος για τον φωτογράφο Γιάννη Τσιπουλάνη που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του μόντελινγκ.

Ο Έλληνας φωτογράφος γεννήθηκε στη Βρέμη και μεγάλωσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας. Στην Γερμανία, όπου σπούδασε φωτογραφία στο Βερολίνο, συνάντησε έναν φωτογράφο του περιοδικού «Stern» και έγινε βοηθός του.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η πορεία προς την κορυφή καθώς ο Γιάννης Τσιπουλάνης έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός για τις φωτογραφήσεις του, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η θρυλική –καμπάνια της Victoria’s Secret «The Girl from Ipanema» με το διεθνούς φήμης μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόζιο γυρίσματα της οποίας κράτησαν τρεις μέρες.

Στο βιογραφικό του ο Γιάννης Τσιπουλάνης έχει καταγράψει συνεργασίες μεταξύ άλλων με τη Chanel, το κορυφαίο μοντέλο Ιμάν, την Εύα Χερτζίκοβα και με τη Ναόμι Κάμπελ στην Αθήνα σε αισθησιακές φωτογραφίες.

Επιπλέον, ο πολυταξιδεμένος φωτογράφος που μένει μόνιμα έχει «κάνει κλικ» στην καλλονή πρώην Μις Κόσμος και νούμερο ένα σταρ του Μπόλυγουντ, Αϊζουάρια Ράϊ, στον Ενρίκε Ιγκλέσιας που θα έρθει τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα αλλά και σε πολλούς άλλους σούπερ σταρ της υφηλίου. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου