'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Υποφέρουν από... σεξυπνία!!!

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου στον Καναδά περίπου το 8% των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν διαταραχές ύπνου κάνουν σεξ πάνω στο λήθαργό τους και μετά δεν θυμούνται τίποτε την επόμενη μέρα!
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Νέτγουορκ στον Καναδά περίπου το 8% των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν διαταραχές ύπνου ανέφεραν ότι κάνουν σεξ πάνω στο λήθαργό τους και μετά δεν θυμούνται τίποτε την επόμενη μέρα.
Οι ερευνητές ασχολήθηκαν με 832 άτομα τα οποία έχουν αναζητήσει βοήθεια σε ανάλογη κλινική. Μάλιστα, τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι το 7.6% των ατόμων πάσχουν από σεξυπνία (sexomnia), όπως χαρακτηριστικά την αναφέρουν.
Η σεξυπνία (sexomnia) θεωρείται παραλλαγή της υπνοβασίας, αφού και στις δύο περιπτώσεις, οι άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης.
Μόλις ένας στους τέσσερις που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, έχει απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η λήψη φαρμάκων αυξάνει την πιθανότητα της διαταραχής αυτής, ενώ περισσότερο επιρρεπείς είναι οι άνδρες καθώς έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να πασχουν από Sexomnia σε σύγκριση με τις γυναίκες.

ΠΗΓΗ:  http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου