'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Στις δυο, τρίτος πώς χωρεί; Οργάνωσε ένα love parade στο κρεβάτι σου!

Πολλά μπορούν να συμβούν το καλοκαίρι. Κάτι το δροσερό αεράκι, κάτι τα λιγοστά γυναικεία ρούχα πάνω στα ηλιοκαμένα κορμιά, κάτι το αλκοόλ που ρέει άφθονο νύχτα μέρα, κάτι η διάθεση να ξεδώσεις – πολλά μπορούν να συμβούν και πολλές φαντασιώσεις σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Εδώ όμως είναι το θέμα: Άλλο η φαντασίωση, άλλο η πραγματικότητα. Ενώ στη φαντασίωση όλα ρέουν ομαλά και απολαυστικά στο μυαλό μας, οι "πραγματικές συνθήκες" απαιτούν οργάνωση και ετοιμότητα και κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Πες λοιπόν πως βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μια παρόμοια κατάσταση όπως της εικονιζόμενης φωτογραφίας (στο ευχόμαστε).
Δυο υπέροχες χυμώδεις καλλονές, με μπρούτζινα κορμιά γεμάτα καμπύλες, ανοιχτούς ορίζοντες στο σεξ και λίμπιντο που ξεχειλίζει, υπακούουν στο ερωτικό τους ένστικτο και σε καλούν με νόημα να πάρεις μέρος στις bisexual αναζητήσεις τους. Έχουν ήδη μπει στο γήπεδο, έχουν κάνει μεταξύ τους την απαραίτητη προθέρμανση και σε θέλουν για διαιτητή στο ερωτικό τους ματς (χειροκρότημα, στείλε μας email με τις λεπτομέρειες).

Συγχαρητήρια, κάτι μας λέει ότι θα περάσεις αξέχαστα.
Μια σέξι παρτενέρ στο κρεβάτι σου υπόσχεται μια τέλεια νύχτα, πόσο μάλλον όταν η δόση είναι εις διπλούν! Αλλά προκειμένου να νιώσεις το σεξουαλικό overdose που υπόσχεται το ερωτικό τρίο πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα – εδώ δε μπορούμε να κουμαντάρουμε μια παρτενέρ, πώς θα τα βγάλουμε πέρα με …δυο; To ménage a trois στο κρεβάτι θέλει τον τρόπο του, τον οποίο –κάνοντας εκτεταμένο ρεπορτάζ σε φίλους και γνωστούς με εμπειρία στο άθλημα - μπορούμε να σού αναλύσουμε:

Οι κανόνες του τρίο στο κρεβάτι:

1)
Δεν ζηλεύουμε. Ποτέ. Δεν είναι εύκολο, καθότι οι άντρες είμαστε αρκετά κτητικοί και «κόκκορες» και νιώθουμε συχνά την ανάγκη ότι ηγούμαστε του κοπαδιού. Είναι λάθος.
Συμβουλή: Go with the flow. "Ακόμα κι αν οι δυο παρτενέρ μας αποφασίζουν να ασχοληθούν η μια με την άλλη αρκετή ώρα, δεν κάνουμε μούτρα, ούτε αγωνιζόμαστε να πάρουμε θέση. Διακριτικά προσπαθούμε να «πλασαριστούμε» κι εμείς καταλλήλως" (το εξηγούμε παρακάτω).
(από τον Α., φίλο και συντάκτη του ML)

2) Γνωρίζουμε από πριν τους κανόνες. Λογικά θα έχει προηγηθεί κάποια κουβέντα, κάποια συνεννόηση ή κάποια υποννοούμενα στο μπαρ που θα σας οδηγήσει στην απόφαση να κάψετε τα σεντόνια. "Καλό είναι να γνωρίζεις «από τα συμφραζόμενα» (πάνω στην κουβέντα) τι είναι εκείνο που βγάζει απαγορευτικό στο κρεβάτι. Τι δεν τους αρέσει. Μήπως π.χ δε θέλουν στοματικό σεξ; Αν κάποια από τις δυο είναι η σύντροφός σου, το πιθανότερο είναι να ζηλεύει, οπότε θα πρέπει να σεβαστείς πλήρως τις απαιτήσεις της. Μπορεί π.χ να μη θέλει διείσδυση ή στοματική περιποίηση προς το τρίτο πρόσωπο κ.λπ. Το παιχνίδι δεν παίζεται αν και οι τρεις δε μπουν στο γήπεδο".
(από τον Κώστα, μπάρμαν στο Koo στη Σαντορίνη)

3) "Σε περίπτωση που η μια παρτενέρ είναι το κορίτσι σου: Καλού κακού, έχε στραμμένη την προσοχή σου (και τις περιποιήσεις σου) προς εκείνη σε αναλογία 70-30".
(από το Γιώργο, ενοικιαστή τζετ σκι και κανό στη Νάξο)

4)
Είμαστε γενναιόδωροι. Κλασσική αντρική αρετή. "Ακόμα κι αν σε «ξεχάσουν» κάποια στιγμή με τα μεταξύ τους παιχνίδια, δε χρειάζεται να ζηλεύεις (όπως είπαμε και πριν). Λάβε θέση στο παιχνίδι και πρόσφερε απλόχερα τις περιποιήσεις σου με τα χέρια ή το στόμα στις παρτενέρ. Να είσαι σίγουρος ότι η ξαφνική αυτή χειρονομία θα τύχει ιδιαίτερα θερμής υποδοχής και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σε διευκολύνουν. Κανείς δεν είπε ποτέ όχι σε λίγη έξτρα ηδονή…"
(από τον Διονύση, ναυαγοσώστη στην Κρήτη)

5)
Έχουμε πάντα στο μυαλό μας και τις δυο: Έχεις αποκτήσει την (κακή;) συνήθεια τόσα χρόνια να επικεντρώνεσαι στην ικανοποίηση μιας μόνο παρτενέρ. Αυτό πιθανόν να σε κάνει να αδιαφορήσεις για την δεύτερη της παρέας, καθώς προσπαθείς να φτάσεις στον έβδομο ουρανό τη φίλη της. Να θυμάσαι πως στο τρίο δεν ισχύει ο κανόνας «τελειώνω με σένα, αρχίζω με σένα». "Όλα πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα. Ικανοποιείς στοματικά τη μια σύντροφο, ενώ ταυτόχρονα έχεις στο μυαλό σου την ικανοποίηση της άλλης. Κανένας από τους τρεις δεν πρέπει να κρυώνει τη στιγμή που έχει ζεσταθεί, διότι τότε χάνεται το timing και παραμονεύει το «ξενέρωμα»".
Το ξέρουμε ότι μπορεί να σού φανεί κομπλικέ αρχικά. Είναι μια διαδικασία multitasking στην οποία είναι συνηθισμένα τα computers κι όχι οι άνθρωποι. Ναι αλλά να μας συγχωρείς, ήθελες να περάσεις στο επόμενο level…
(από τον Π., μαιτρ σε bar-restaurant στον Ορνό, Μύκονος)

6)
Καθυστερούμε τον οργασμό: Τον δικό μας, όχι των άλλων. Έχεις εκ των πραγμάτων στρατηγική θέση στο ερωτικό παιχνίδι και καταλαβαίνεις ότι το να τελειώσεις πριν απ’ όλους αποτελεί μάλλον αρνητικό γεγονός (σε απλά ελληνικά: Καταστροφή). Οφείλεις να συγκρατηθείς και να έχεις υπόψη πως πρέπει να τελειώσεις τελευταίος. Ωραίο στη θεωρία θα μου πεις, αλλά πώς θα συγκρατηθείς τη στιγμή που εμβολίζεις την μια παρτενέρ ενώ ακούς τα βογγητά της δεύτερης από τα χεράκια σου; Συμφωνούμε, απαιτεί τεράστια αυτοσυγκέντρωση. Μικρές διακοπές λίγο πριν την κορύφωση και «αλλαγή παιχνιδιού» θα βοηθήσει έστω και προσωρινά.
"Πάντως μην απελπίζεσαι, ακόμα κι αν τελειώσεις πρώτος δε χάθηκε ο κόσμος. Θα χαθεί (οριστικά) αν αμέσως μετά δε συνεχίσεις τις προσπάθειες για να φέρεις σε οργασμό και τις δυο (και τις δυο) παρτενέρ σου. Ξέρεις τους τρόπους, τα χέρια και η γλώσσα να’ ναι καλά".
(από τον Τάσο, ναυαγοσώστη στη Ζάκυνθο)


7)
Παίρνε προφυλάξεις. Το αφήσαμε τελευταίο για να μην το ξεχάσεις. Το AIDS και τα σεξουαλικά νοσήματα παραμονεύουν. "Το προφυλακτικό θα πρέπει να είναι στάνταρ αξεσουάρ – και μάλιστα το σωστό είναι να χρησιμοποιείς διαφορετικό προφυλακτικό για κάθε μια από τις παρτενέρ σου. Επίσης καλό είναι να «αφιερώσεις» κάθε χέρι σου σε μια συγκεκριμένη παρτενέρ και να μην αλλάξεις χέρι".
(Από τον Φ., ιατρό ουρολόγο-αφροδισιολόγο στη Θεσσαλονίκη)

8)
Και μετά; Δεν υπάρχει μετά. "Το τρίο είναι απλά ένα παιχνίδι, όχι σχέση. Αν μια από τις παρτενέρ είναι η μόνιμή σου σύντροφος τότε μη διανοηθείς να της δείξεις πως η έτερη παρτενέρ πρόκειται να μονιμοποιηθεί στη ζωή σας. Κατά 99.9999% θα την εξοργίσει κι αυτό θα σημάνει το οριστικό φινάλε στις επόμενες ερωτικές σας περιπέτειες – και ίσως και στη σχέση σας".

(Από τον Mαιτρ, συνεργάτη του ML)
ΠΗΓΗ:   http://www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου