'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Τα «καπρίτσια» του Τριανταφυλλόπουλου μεταθέτουν τον λιμενάρχη της Πάρου;

Διακοπές με το πολυτελέστατο φουσκωτό του στο κοσμοπολιτικο νησί της Πάρου απολαμβάνει εδώ και μερικές μέρες ο Τριανταφυλλόπουλος. Συνοδευόμενους από τέσσερις αστυνομικούς-άραγε το ελληνικό κράτος τους πληρώνει… και τα εκτός έδρας-απολαμβάνει τις βόλτες του στην κοσμική Νάουσα καπνίζοντας πούρο. Αυτό δεν έχει τόση μεγάλη σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εδώ και μερικές ώρες ο δημοσιογράφος κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην.. τοπική αυτοδιοίκηση και στο ΥΕΝ εξαιτίας ενός καπρίτσιού του.


Πληροφορίες θέλουν τον Τριανταφυλλόπουλο να διαμαρτύρεται έντονα στον δήμαρχο του νησιού αλλά και στον Λιμενάρχη γιατί δεν του δόθηκε άδεια να δέσει το σκάφος του από το εσωτερικό της νέας μαρίνας στην Νάουσα και του πρότειναν να δέσει στο σημείο που δένουν όλα τα φουσκωτά. Μάλιστα φρόντισε να δηλώσει παρών στους ιδιοκτήτες των άλλων σκαφών-μα τόση ανάγκη έχεις ρε Μάκη- με φωνές και χαρακτηρισμούς κατά των υπάλληλων του Δήμου. Ο πιο άτυχός ήταν ο κ. Γιάννης- πολύ γνωστή φιγούρα στο Λιμάνι-ο οποίος ανέλαβε να του εξηγήσει τους λόγους που έπρεπε να δέσει το 9μετρο φουσκωτό, εκτός της μαρίνας.

Κι επειδή δεν πέρασε το δικό του μάθαμε ότι αναλώθηκε σε τηλεφωνήματα για περισσότερη από μία ώρα στο Υπουργείο στο Λιμεναρχείο Πάρου αλλά και στον Δήμο απειλώντας και φωνάζοντας.

Κι επειδή στην Ελλάδα ζούμε, στην χώρα των δύο μέτρων και των δύο σταθμών πληροφορηθήκαμε πώς εδώ και μερικές ώρες η θέση του Λιμενάρχη Πάρου κρίνεται επισφαλής. Και αυτό γιατί; Επειδή ο συγκεκριμένος αξιωματικός έκανε ότι προβλέπεται.

Να απαγορεύσει την είσοδο στον Τριανταφυλλόπουλο και την παρέα του. Ευχόμαστε να μην ισχύει το τελευταίο, διότι αν ο άνθρωπος μετατεθεί εξαιτίας του καπρίτσιου του δημοσιογράφου τότε το θέμα θα λάβει άλλες διαστάσεις.

 
gossip-tv

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:  http://trelokouneli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου