'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

10 μυστικά για να κατακτήσεις την πιο hot γυναίκα που φαντάζεσαι !!!

Αυτοπεποίθηση, μυστήριο, πρωτοτυπία, τόλμη, είναι μόνο μερικά από αυτά που χρειάζεσαι για να ρίξεις τη γυναίκα των ονείρων σου.

Οι περισσότεροι άντρες νομίζουν ότι πρέπει έχουν γερό πορτοφόλι, εμφάνιση ροκ σταρ ή ηθοποιού για να κατακτήσουν το super γκομενάκι που κάθετε στο μπαρ. Λάθος. Τα πάντα έχουν το μυστικό τους. Ανακάλυψέ το και μπες στο παιχνίδι.


Μπες στον ανταγωνισμό


Οι πολύ όμορφες γυναίκες είναι και πολύ ανταγωνιστικές. Πολύ περισσότερο απ’ τις υπόλοιπες. Κι αυτό μετράει υπέρ σου. Αν δουν να περιτριγυρίζεσαι από κάποια άλλη το «ανταγωνιστικό» τους ένστικτο χτυπάει καμπανάκι. Άλλωστε το κοινό χαρακτηριστικό των αντρών που έχουν τέτοιες γυναίκες δίπλα τους είναι ένα: γεμάτο καρνέ και βαρύ πρόγραμμα με «ραντεβού». Οπότε ξεκίνα αρχικά να βγαίνεις με πολλές «απλές» γυναίκες(να είναι
εμφανίσιμες όμως) και δεν θ’ αντέξουν να μην μπουν
στον ανταγωνισμό να σε διεκδικήσουν.


Κάνε τη κίνηση σου


Μόλις δεις ότι παρατήρησε την παρουσία σου μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Προχώρα. Σίγουρα την χαζεύουν κι άλλοι και δεν θες να σε προλάβει κανείς. Αν μείνεις απλά στο σε κοιτώ με κοιτάς ή θα ματιαστείτε ή θα ξενερώσει που πέτυχε άλλον έναν άντρα που δεν τολμά. Θυμήσου. Ο τολμών νικά.


Άρωμα μυστηρίου


Όταν ξεκινήσεις την κουβεντούλα άσε ένα μυστήριο να πλανάτε γύρω σου. Μην τα δώσεις όλα στο πιάτο. Κι αυτά που πρέπει να κρατήσεις είναι τα καλύτερα. Θα εντυπωσιαστεί πολύ περισσότερο αν την αφήσεις να τ’ ανακαλύψει μόνη της. Αν της δώσεις όλες τις πληροφορίες που θέλει απλόχερα απλά θα φύγει γιατί δεν θα είσαι αυτό που ψάχνει. Και για ν’ αποφύγουμε τα ευτράπελα άντρας μυστηρίου δεν είναι ο Austin Powers.


Να έχεις τρόπους


Αν πουλήσεις λίγο το στυλάκι του gentleman αυτόματα θα ξεχωρίσεις από όλους του υπόλοιπους. Κι αυτό ακριβώς θέλεις. Άνοιξε μια πόρτα, τράβα μια καρέκλα για να καθίσει, συνόδευσέ την σπίτι. Μην το παρακάνεις φυσικά. Θα σε θεωρήσει ξενέρωτο και θα φύγει τρέχοντας.


Δεν παρακαλάς κιόλας


Σου φαίνετε προφανές; Πολλοί όμως δεν αντιστέκονται σ’ αυτές τις γυναίκες και φτάνουν στο σημείο του «παρακαλάω». Έχε στο μυαλό σου ότι έχουν συνέχεια γύρω τους τέτοιους άντρες που παρακαλάνε και γλύφουν και το τελευταίο πράγμα που ψάχνει είναι άλλον ένα. Όποτε μην γκρινιάξεις αν δεν απαντήσει στο μήνυμα αμέσως, αλλά μην απαντήσεις κι εσύ. Θυμήσου αυτό που είπαμε πριν. Θα σκεφτεί ότι είσαι απασχολημένος, πιθανότατα με άλλη γυναίκα.


Θέλει σχέδιο


Στις hot γυναίκες αρέσουν οι οργανωμένοι άντρες. Όποτε φτιάξε πλάνο. Σκέψου τι θα πεις, πότε και πως και εφάρμοσε το σχέδιό σου. Παίξτο λίγο James Bond. Μην την δώσεις την επιλογή να διαλέξει. Τηλεφώνησέ της και πες της πότε θα συναντηθείτε, τι ώρα θα περάσεις να την πάρεις και τι να φοράει. Μην την αφήσεις να προλάβει ν’ αντιδράσει. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Εσύ έχεις το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Φρόντισε μόνο να έχεις κάτι ωραίο στο μυαλό σου για το ραντεβού αλλιώς δεν πρόκειται να σου ξαναδώσει την επιλογή.


Πρωτοτύπησε

Όταν θα της προτείνεις να βγείτε μην της πεις απλά να πάτε για ποτό. Αυτό το κάνουν όλοι. Θυμήσου ότι θες να ξεχωρίσεις. Πρότεινέ της να πάτε για πικ-νικ, να πάτε σ’ ένα λούνα πάρκ, να νοικιάσετε ποδήλατα και να πάτε στο βουνό ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορείς να σκεφτείς.


Ας το παλέψει λίγο


Κι αυτή την τεχνική την ονομάζουμε αλά ελληνικά «το βαρύ πεπόνι». Ότι κι αν κάνουμε στη ζωή, αν δεν το παλέψουμε, δεν το εκτιμάμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σηκώνεις πάντα το τηλέφωνο, δεν θα απαντάς αμέσως στα μηνύματα, δεν θα κάνετε ότι θέλει αυτή. Ας την να δουλέψει κι αυτή λίγο για τη σχέση. Κι όσα περισσότερα κάνει, τόσα περισσότερα θα ζητήσει(κι αυτό συμπεριλαμβάνει μπόλικο σεξ).


Γίνε απρόβλεπτος
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άντρες με τις hot γυναίκες είναι ότι είναι τελείως προβλέψιμοι. Μάντεψε; Αυτό το σκοτώνει αυτόματα τα δύο πράγματα που ψάχνουν οι γυναίκες: ενθουσιασμός και ανυπομονησία. Μπέρδεψέ την λίγο λοιπόν. Πες ότι θα πάρεις και μην το κάνεις αμέσως, πήγαινε εδώ κι όχι εκεί, κάνε αυτό και όχι εκείνο που περιμένει να κάνεις.


Μην φαίνεσαι απελπισμένος


Κι αυτό είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Όπως θα έχεις καταλάβει αυτό το κομμάτι παίζει παντού, σε ότι αφορά τις γυναίκες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι λες και θα την ρίξεις σίγουρα. Να έχεις τον αέρα του νικητή. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω αλλά είμαι σίγουρη ότι το πιασες.


Πηγη : men24.gr 
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:  TNSite 

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ? ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΥΣΗ
    Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα. www.Herbal-Smile.com
    Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
    Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο
    κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας.
    Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναίκες.
    VIAGRA ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΗΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
    ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ 48 ΩΡΕΣ.
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
    www.Herbal-Smile.com
    * ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΓΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
    100% Φυσικά προιόντα για άνδρες και Γυναίκες. www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
    * Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
    * Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% οποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
    * Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
    * Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
    * Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντα ικανοποιόντας κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
    * Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
    * ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
    ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
    www.Ηerbal-Smile.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή