'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίζονται καθημερινά σε κεντρικό Γυμνάσιο των Ιωαννίνων!!!!

Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί καθημερινά το τελευταίο χρονικό διάστημα σε κεντρικό Γυμνάσιο της πόλης των Ιωαννίνων, καθώς η διεύθυνση της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας όχι μόνο αδυνατεί να το διοικήσει αλλά πλέον είναι ολοφάνερο ότι καθίσταται και επικίνδυνη για την περαιτέρω λειτουργία του σχολείου. 

Εκπαιδευτικός που εργάζεται σε αυτό, μας κατήγγειλε σωρεία περιπτώσεων διευθυντικής ανικανότητας και αυθαιρεσίας, ενώ όπως μας περιέγραψε στην ημερήσια διάταξη βρίσκονται οι καυγάδες της διεύθυνσης με το σύνολο των εκπαιδευτικών. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, οι γονείς είναι ανάστατοι και αρκετοί από τους μαθητές έχουν ήδη ζητήσει να μετεγγραφούν σε άλλη σχολική μονάδα και να σκεφτεί κανείς, ότι τα μαθήματα δεν έχουν ακόμη ξεκνήσει! 

Οπότε εύλογα μπορεί να φανταστεί κανείς, το τι πρόκειται να ακολουθήσει από... βδομάδα. Αλήθεια, ο νέος διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Ιωαννίνων κ. Τσατσαρώνης, γνωρίζει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις της θέσης του; Και αν ναι, γιατί δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία ώστε να επιληφθεί του προβλήματος προκειμένου να το λύσει. 

Εννοείται, πως στην περίπτωση που διαπιστώσει αποκλίνουσες συμπεριφορές οφείλει να προβεί στα δέοντα. Μήπως δεν το κάνει, επειδή το άτομο που ασκεί διοίκηση στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο ανήκει στον ίδιο (ΝΔ) πολιτικό χώρο με τον ίδιο, οπότε τυγχάνει και μιας ιδιότυπης νεοδημοκρατικής ασυλίας; Κύριε Τσατσαρώνη, ευελπιστώντας στην ευαισθησία σας για τα εκπαιδευτικά δρώμενα του τόπου, αναμένουμε τις εξηγήσεις σας. Αλλιώς, μας υποχρεώνετε προσεχώς να αποκαλύψουμε περισσότερα... 

http://epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου