'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Η εκδήλωση στο Βίτσι ενόχλησε πολλούς !!

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η τελετή Μνήμης για τους νεκρούς του Ελληνικού Στρατού στο Βίτσι, στην τελευταία μάχη του συμμοριτοπολέμου.  

Παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων πατριωτών που για ακόμη μία φορά ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να τιμήσουν τους ήρωες που κράτησαν την χώρα μας ελεύθερη και έξω από το σιδηρούν παραπέτασμα. 

Μια τελετή που πολλοί θα ήθελαν να είχε... πεθάνει, να είχε ξεχαστεί, διότι δεν ταιριάζει στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την ιστορία, όχι μόνο εκείνης της περιόδου, αλλά γενικότερα. Μια τελετή που θυμίζει την θυσία των απλών παιδιών του Ελληνικού λαού, που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τις προσπάθειες κάποιων να μετατρέψουν την χώρα μας σε σοβιετία.


Αυτή την χρονιά η τελετή, είχε και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ο ΛΑΟΣ εκπροσωπήθηκε μέσω του βουλευτή Σερρών Ηλία Πολατίδη, που βρέθηκε για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Βίτσι, ενώ υπήρξε και επίσημη εκπροσώπηση από την Νέα Δημοκρατία, καθώς παρών ήταν ο βουλευτής Φλωρίνης, Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.


Όπως όλα δείχνουν η εκδήλωση δείχνει σιγά σιγά να αποκτά και πάλι μια δυναμική συσπείρωσης. Αυτό φαίνεται όμως ότι ενοχλεί, εκτός από τον "Ιό της Ελευθεροτυπίας" (ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να μιλά για «ακροδεξιά σταγονίδια στην βουλή») και κάποιους από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Η στάση όσων ενοχλήθηκαν από την παρουσία του Ηλία Πολατίδη, την ίδια ώρα που οι ίδιοι κομματικοποιούν την εκδήλωση με συνθήματα και πανό είναι τουλάχιστον απαράδεκτη.


Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν ότι τα επόμενα χρόνια το ενδιαφέρον για τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα αναθερμανθεί, καθώς η γενικότερη στάση του ΚΚΕ συνεχίζει να προκαλεί και να θυμίζει τους λόγους, για τους οποίους οι συμμορίτες έπρεπε να ηττηθούν το 1949. 


http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου