'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Τρελά ερωτευμένος με νεαρό μπάρμαν σύζυγος πασίγνωστης κοσμικής κυρίας!!!

Νεαρός μπάρμαν έχει κλέψει την καρδιά του συζύγου πασίγνωστης κοσμικής κυρίας.
 
Για χατίρι του μάλιστα ο επιχειρηματίας εγκατέλειψε ξαφνικά τον προορισμό που ήδη βρισκόταν και ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο, όπου έμαθε πως παραθερίζει το αντικείμενο του πόθου του.
Οι δυο άνδρες γνωρίστηκαν στο κλαμπ στο οποίο εργάζεται ο νεαρός. Ανυποψίαστος μάλιστα για τις προθέσεις του κυρίου, ο μπάρμαν δεν άργησε να πιάσει φιλία μαζί του, κάνοντας τον τακτικό θαμώνα του χώρου.
Αν και κάποιοι φρόντισαν να τον....
ενημερώσουν για τη… ζημιά που έχει κάνει, δεν πήρε τα σχόλια και τόσο σοβαρά, καθώς ο ενδιαφερόμενος φρόντισε να του συστήσει και την πασίγνωστη σύζυγό του.
Όλο το χειμώνα ο άντρας της κοσμικής κυρίας την έβγαλε σε μια μπάρα και σχεδόν πάντα μόνος, με τη δικαιολογία ότι ένα ποτό και μια κουβέντα με το γοητευτικό νέο τον βοηθά να χαλαρώσει και να αδειάσει το μυαλό του από τις καθημερινές εντάσεις.
Παρά το πολύμηνο διακριτικό φλερτ του, ο μπάρμαν δεν έδειχνε να ενδίδει κάνοντάς τον ακόμα πιο τρελό από πόθο, μέχρι που ήρθε το καλοκαίρι και το αγόρι θα έβγαινε σε άδεια.
Ο επιχειρηματίας αποφασισμένος να τον διεκδικήσει του πρότεινε να τον φιλοξενήσουν στην πολυτελή έπαυλή τους σε αιγαιοπελαγίτικο νησί, χωρίς όμως να λάβει συγκεκριμένη απάντηση, παρά μόνο την υπόσχεση πως θα του τηλεφωνήσει.
Μέχρι που οι πηγές του τον ενημέρωσαν πως ο άντρας της ζωής του ρεμβάζει στη Μύκονο και μάλιστα με γυναικεία συντροφιά, κάνοντάς τον να τρέχει στο νησί των ανέμων.
Αφού κανόνισε μια δήθεν τυχαία συνάντηση στην Ψαρού, έγινε μέλος της παρέας του και από τότε έγινε η σκιά του.
Αυτή τη φορά ωστόσο φρόντισε οι εκδηλώσεις του να είναι πιο… σαφείς, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα, αφού ο μπάρμαν τον είχε μια στο κρύο και μια στη ζέστη.
Λέγεται πως αφού τον πήρε είδηση, θέλησε να κάνει πλάκα με τους φίλους του και άρχισε να τον… παίζει, αφήνοντάς του με τη στάση του ελπίδες. Άλλωστε, με τον επιχειρηματία δίπλα του, όλη η παρέα απέκτησε κυρός και κυρίως έβγαλε την παραμονή της στο νησί… αναίμακτα, αφού όλα τα έξοδα τα είχε αναλάβει το "νέο μέλος" της.
Τα δύσκολα όμως τώρα θα αρχίσουν στην Αθήνα, όπου ο επιχειρηματίας θα περιμένει και ο μπάρμαν δε θα μπορεί να τον απομακρύνει, αφού συν της άλλης, αποτελεί πλέον και έναν από τους καλύτερους πελάτες του μαγαζιού στο οποίο εργάζεται...


dinatos
http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου