'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκτήσαμε ΥΠΕΞ!!!! Επί…τέλους!!!!!!!

Καλώς τονε κι άς άργησε“. Οι χθεσινοβραδυνές κυβερνητικές ανακοινώσεις, με τις οποίες ο Δημ. Δρούτσας αναβαθμίστηκε σε υπουργό Εξωτερικών, κλείνουν τον κύκλο κριτικής που προκάλεσε το “ακέφαλο” επί 10 μήνες ενός κρίσιμου, στη φάση αυτή, τομέα.  

 Γιατί, κακά τα ψέμματα, ο πρωθυπουργός δεν ασκούσε καθήκοντα υπεξ, αλλά επόπτευε και χάρασσε -υποτίθεται- στρατηγικές. Πλέον έχουμε μπροστά μας τον κ. Δρούτσα και θα μπορούμε να ασκήσουμε κριτική. 

 Παράλληλα πρέπει να σημειώσουμε πως δεν θα δεχθεί σοβαρή βοήθεια από την αναπληρωτή του Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Γιατί, μπορεί να ξέρει ορισμένα ευρωπαϊκά πράγματα από την περίοδο του Επιτρόπου Χρ. Παπουτσή αλλά τα τότε, δεν έχουν σχέση με τα σημερινά. Εξάλλου, η αποτυχία της στο υπουργείο Υγείας δεν αποτελεί και το καλύτερο συστατικό. Ακόμη φαίνεται πως ο κ. Δόλλης αναλαμβάνει υφυπουργός Εξωτερικών με ευθύνη τον Απόδημο Ελληνισμό. Ο κ. Δόλλης στο θέμα αυτό έχει εμπειρία -αν και δεν υπήρξαν πάντοτε επιτυχείς οι επιλογές του.


Ο κ. Δρούτσας λοιπόν θα πάει την Παρασκευή στις Βρυξέλλες για το Gymnich, ως υπουργός και με διαφορετικό κύρος αλλά και την ερχόμενη Δευτέρα στο ΣΓΥΕΣ. Όμως με ποιες πολιτικές; Δυστυχώς, προφανώς με τις υφιστάμενες.
(Για περισσότερα σχόλια στον ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟ της ερχόμενης) Δευτέρας.

Τώρα για τον ίδιο τον ανασχηματισμό, θα πρέπει να λεχθεί ότι δεν απαντά στις ανάγκες του τόπου αλλά κυρίως στις εσωτερικές τριβές του ΠΑΣΟΚ, με επικράτηση στη φάση αυτή του “κλασσικού ΠΑΣΟΚ” (Ρέππας, Χρυσοχοϊδης, Σκανδαλίδης, Αποστολάκη, Χυτήρης, Παπουτσής). 

πηγη

http://nationalpride.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου