'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Από το τσουνάμι της βλακείας ορισμένων ποιός θα μας σώσει ;

Το Υπουργείο Παιδείας ιδρύει Εθνικό Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι
Ήταν πραγματικά κάτι που έλειπε από την Ελλάδα, ειδικά αυτή την στιγμή !!

Εθνικό Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι ιδρύει το Υπουργείο Παιδείας
Τώρα που ξεκινήσαμε νομίζω πρέπει σύντομα να προχωρήσουμε και στην ίδρυση πρόβλεψης τυφώνα Κατρίνα καθώς και γαλαξιακών εκρήξεων πάνω από το ελληνικό έδαφος.
Αν σκεφτείτε κάτι άλλο μην διστάσετε να.....

..στείλετε την ιδέα σας στο Υπουργείο Παιδείας, το οποίο καινοτομεί και είναι ανοιχτό σε ό,τι απίθανο μπορείτε να σκεφτείτε.Άλλωστε τώρα (απο)τελείωσαν ό,τι είχαν να κάνουν στην εκπαίδευση. Μας εκσυγχρονίσανε, μεταρρυθμίσανε και επανιδρύσανε, οπότε μπορούν κάλλιστα να ασχοληθούν με άλλα σοβαρά ελληνικά προβλήματα, όπως το τσουνάμι.
Αυτό που μου αρέσει είναι οι αυτοαναιρέσεις. Από την μία λένε πως το κέντρο αυτό ήταν πολύ απαραίτητο, για την προστασία μας λόγω της..........σεισμικότητας της περιοχής, από την άλλη ο ίδιος υπεύθυνος αναφέρει πως: «τα τσουνάμι στην περιοχή μας είναι σπάνια, συμβαίνουν μία φορά κάθε πενήντα ή εκατό χρόνια και είναι μικρά λόγω της υψηλής πυκνότητας των νησιών».
Βγάλτε άκρη με την παράνοια. Κρίση, ε; Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι, ε; Θα συγχωνευθούν οργανισμοί και φορείς, ε; Μείωση των δημοσίων δαπανών, ε; Από το τσουνάμι της βλακείας που μας κυβερνά ποιός θα μας σώσει;

Πηγή :
http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/

http://news24gr.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου