'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πατέρας 15χρονου παγιδεύει παιδεραστή!!

Ένας πατέρας στη Βρετανία, υποδύθηκε τον 15χρονο γιο του στο διαδικτυακό τόπο συνομιλίας MSN και κατάφερε να τον παγιδεύσει, οργανώνοντας μια συνάντηση μεταξύ τους.

Όταν ο ευρηματικός πατέρας ανακάλυψε ότι ο παιδόφιλος, Jonathon Styles (φωτο) εποφθαλμιούσε τον ανήλικο γιο του, χρησιμοποίησε το λογαριασμό MSN του γιου του, συνομίλησε με τον Styles και κανόνισε να συναντηθούν σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων. Προτού ξεκινήσει για την καθορισμένη τους συνάντηση, ο πατέρας επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά επειδή δεν εμφανίστηκε άμεσα, ο πατέρας ''άρπαξε'' τον παιδόφιλο, όταν τον συνάντησε και τον οδήγησε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.
Ο Styles παραδέχτηκε ότι ήθελε να συναντηθεί με τον έφηβο για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή ενώ είχε συναντηθεί με τον 15χρονο σε ένα πάρκο και στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι. Το αγόρι αργότερα ανέφερε το περιστατικό σε έναν καθηγητή του καθώς επίσης και στον πατέρα του ο οποίος χρησιμοποίησε το MSN για να ξεγελάσει τον παιδόφιλο.
Όταν συνάντησε τον Styles ο πατέρας κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον οδηγήσει σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα.
Μετά τη σύλληψη του ο παιδόφιλος παραδέχτηκε ότι τον ελκύουν σεξουαλικά 16χρονα αγόρια και ότι χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια.
Ο Styles υποχρεώθηκε από τις δικαστικές αρχές να υπογράψει δήλωση για σεξουαλική παρενόχληση και να τηρήσει τις σχετικές απαγορεύσεις που ορίζει ο νόμος.
Έτσι δεν θα του επιτρέπεται να πηγαίνει σε δημόσιους χώρους όπως σχολεία, πάρκα και πισίνες όπου συχνάζουν παιδιά κάτω των 16 ετών.

Πηγη : cosmo.gr
TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου