'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Tο αφροδισιακό της εξουσίας

Oπως όλοι οι εργαζόμενοι , έτσι και οι αστυνομικοί έχουν δει τον τελευταίο καιρό τις αποδοχές τους να μειώνονται σημαντικά
πρόσφατα (χθες νομίζω) τους ανακοινώθηκε και νέα μείωση μισθού.
Επειδή και αυτοί είναι πολίτες αυτού του τόπου , θέλω να πιστεύω πως κατανοούν απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου κατά των πολιτικών , θέλω να πιστεύω πως καταλαβαίνουν πως όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης με τις πλάτες του Δ.Ν.Τ. είναι αντισυνταγματικές (δηλαδή παράνομες) και η προστασία που προσφέρουν στους πολιτικούς είναι στην ουσία ΣΥΝΕΝΟΧΗ , αφού προστατεύουν παρανόμους.
Οπότε , βγάζω το αυθαίρετο συμπέρασμα πως όλοι αυτοί που βαράνε τον κόσμο και προστατεύουν τους πολιτικούς , το κάνουν έχοντας πλήρη επίγνωση για τις νομικές (και όχι μόνο) συνέπειες που θα αντιμετωπίσουν όταν αποκατασταθεί η νομιμότητα στη χώρα (όχι από τα κόμματα).
Βγάζω επίσης το αυθαίρετο συμπέρασμα πως όσοι βαράνε ακόμα τους συμπολίτες τους , το κανουν καθαρά για ικανοποίηση προσωπικών (σαδιστκών)αναγκών (αφού δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο) συνεπαρμένοι από την "εξουσία" που τους παρέχει το όπλο , και έτσι θα αντιμετωπίζονται (ως ΜΠΑΤΣΟΙ).
Σίγουρα πάντως δεν το κανουν για να υπερασπιστουν τη δικαιοσύνη και το νόμο , αφού δεν τους είδαμε να συλλαμβάνουν όλους τους πολιτικούς και να τους οδηγούν στο αυτόφορο ...
Μπορεί πολλοί αστυνομικοί που έχουν ακόμη αξιοπρέπεια να θιχτούν από τα λόγια μου (για τους άλλους δεν με νοιάζει),
αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να ξεχωρίσω τους αστυνομικούς σε καλούς και κακούς , είναι δική τους δουλειά και ευθύνη να εξυγειάνουν το χώρο τους και να διαμορφώσουν την εικόνα της αστυνομίας.


ηλιοχόος

http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου