'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Χήρα ξαναπαντρεύτηκε τον εκλεκτό.. των παιδιών της!!!

Από ηλεκτρονικό “κατάστημα μπαμπάδων” επέλεξαν το δεύτερο σύζυγο της χήρας μητέρας τους, δύο ανήλικα παιδιά από τη Βρετανία.

Η 41χρονη Charlotte Morgan, που έμεινε χήρα για δέκα χρόνια περίπου, είχε εγκαταλείψει την ιδέα όχι μόνο να ξαναφτιάξει τη ζωή της μετά το θάνατο του συζύγου της, αλλά ακόμα και να βγει ραντεβού.
Ο πρώτος σύζυγός της, Richard “Fred” Bassett, πρώην πιλότος της RAF, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών, τον Απρίλιο του 2000, κατά τη διάρκεια σύγκρουσης δύο αεροσκαφών, πάνω από το Essex.
Πάνω από δέκα χρόνια μετά, η κα Morgan, πρώην μοντέλο και νυν ιδιοκτήτρια φωτογραφείου, ξαναβρήκε την ελπίδα στο πρόσωπο του 44χρονου διαζευγμένου πατέρα ενός 16χρονου κοριτσιού, Guy Bolam.
Ο αρραβώνας ήρθε εννέα μήνες αφού η 11χρονη Zoe και ο 9χρονος Will επέλεξαν τον κ. Bolam μεταξύ χιλιάδων “υποψήφιων μπαμπάδων”, που είχαν θέσει την “υποψηφιότητά” τους σε site ανεύρεσης συντρόφου.
“Βγήκα πέντε ραντεβού χωρίς τη βοήθεια των παιδιών μου τον προηγούμενο χρόνο, αλλά δεν υπήρξε χημεία και αποφάσισα να τα παρατήσω”, είπε η 41χρονη.
“Τότε ο Will, που ήταν μόλις 15 μηνών όταν πέθανε ο πατέρας του, μου είπε.. 'χρειαζόμαστε καινούριο μπαμπά. Τι θα κάνουμε με αυτό;' Ο Guy ήταν η πρώτη και μοναδική επιλογή των παιδιών μου και ανακάλυψα ότι ήταν και για εκείνον ήταν η πρώτη του απόπειρα να γνωρίσει σύντροφο από το διαδίκτυο”.
Κι έζησαν αυτοί καλά.. είναι αλήθεια, μιας και οι δύο οικογένειες ενώθηκαν σε μία και τα 5 μέλη της ζουν κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα αγρόκτημα αξίας 1,3 εκατομμυρίων λιρών, στο Essex

 http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου