'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ελεύθερος ο γιατρός


Ελεύθερος με εγγυοδοσία 30.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του, στην δεύτερη τακτική ανακρίτρια ο 47χρονος γυναικολόγος που κατηγορείται για εμπορία ωαρίων με αντάλλαγμα κατ’ εξακολούθηση.

Ελεύθεροι όμως, αφέθηκαν και οι άλλοι δύο Βούλγαροι που κατηγορούνται ως μέλη του κυκλώματος που εξέδιδε γυναίκες και στη συνέχεια της υποχρέωνε να υποβάλλονται σε αφαίρεση ωαρίων, όπως και η 37χρονη ρουμάνα που φέρεται ότι παρέδιδε τις αλλοδαπές στο γιατρό. Τους επιβλήθηκε εγγύηση 2.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.


Άλλα δύο άτομα που κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν όρο.


Στην απολογία του ο γυναικολόγος αρνήθηκε ότι γνώριζε πως επρόκειτο για κύκλωμα σωματεμπορίας και πως η συγκεκριμένη κοπέλα εκδιδόταν ισχυριζόμενος ότι όλες οι διαδικασίες που ακολούθησε ήταν νόμιμες.

Η ωοληψία σύμφωνα με τον κατηγορούμενο φαινόταν ότι γινόταν με την θέληση της κοπέλας τηρείτο ιατρικός φάκελος με τις εξετάσεις της τον οποίο και προσκόμισε ενώ υποβαλλόταν στους απαραίτητους ελέγχους.

Όπως υποστήριξε δινόταν η προβλεπόμενη από τον νόμο αποζημίωση που κυμαινόταν από 1500 έως 2500 ευρώ. Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πάει μόνο μία φορά, ενώ η 37χρονη Ρουμάνα που την συνόδευε είχε υποβληθεί τρεις φορές σε αφαίρεση ωαρίων και το 2007 είχε γίνει παρένθετη μητέρα, με άλλον όμως γυναικολόγο. 


http://www.zougla.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου