'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν τυχαία οι «εφιάλτες» των σούπερ μάρκετ!!!

«Πονοκέφαλος»  για τους υπευθύνους των εμπορικών  καταστημάτων της Φλώρινας είχε γίνει μια τριμελής σπείρα νεαρών –μεταξύ των οποίων μια γυναίκα- που «ξάφριζαν» εμπορεύματα κάτω από τη μύτη των υπαλλήλων!




Το μοιραίο λάθος τους, όμως, ήταν ότι... οδηγούσαν χωρίς… δίπλωμα!


Ένας  τυχαίος τροχονομικός έλεγχος  έβαλε τέλος στην δράση των  δύο νεαρών Ελλήνων και της  αλλοδαπής συνεργού τους.


Όταν οι τροχονόμοι τους σταμάτησαν, διαπίστωσαν ότι ούτε το αυτοκίνητό τους είχε άδεια κυκλοφορίας, ούτε ο οδηγός άδειας οδήγησης!


Ο έλεγχος στο πορτ μπαγκάζ, έφερε στο φως δεκάδες απορρυπαντικά, λάδια, σοκολάτες και άλλα εμπορεύματα συνολικής αξίας 200 ευρώ, που είχαν μόλις «σουφρώσει» από σούπερ μάρκετ της πόλης!


Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των τριών νεαρών, όπου βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες από καθαριστικά και είδη διατροφής, τα οποία αποδείχθηκε ότι είχαν κλέψει από διάφορα καταστήματα της περιοχής!


Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στα καταστήματα από τα οποία τα είχαν αρπάξει, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

http://24gr.blogspot.com/
http://seleo.gr/ 

1 σχόλιο:

  1. Επένδυση στον Αστακό σε “θολό” τοπίο
    Του Γιώργου Κεραμιτζόγλου

    Άλλη μια «φούσκα» που έχει αρχίσει να…. ξεφουσκώνει είναι η επένδυση για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Μια επένδυση που στην αρχή είχε χαρακτηριστεί ως «πράσινη» όμως το τελικό προϊόν της επένδυσης μόνο πράσινο δεν είναι.
    Τελευταία, όμως, άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστό ότι η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα χρησιμοποιεί ως καύσιμο το ρυπογόνο LPG.Πρόκειται για ένα καύσιμο που αποφεύγεται στην ηλεκτροπαραγωγή μεγάλης κλίμακας.
    Αυτό συμβαίνει διότι απαιτείται η λήψη πολύ αυστηρών προφυλάξεων για την αποφυγή ατυχημάτων που προκαλούν βιβλικές καταστροφές. Η συγκεκριμένη επένδυση αλλάζει άρδην το διαμετακομιστικό χαρακτήρα του λιμανιού, αλλά και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της ευρύτερης περιοχής. Το LPG αντλεί την «κακή του φήμη» κυρίως από δύο μεγάλα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ο λόγος για το τραγικό δυστύχημα στις 19 Νοεμβρίου του 1984 σε δεξαμενές LPG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000 ανθρώπων. Ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη πέρυσι όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι ενώ προκλήθηκαν ζημιές και καταρρεύσεις κτιρίων στην περιοχή.Την ώρα που προχωράει από την κυβέρνηση η επένδυση στην περιοχή Πλατυγιάλι του Αστακού για την εγκατάσταση μονάδας LPG από το Κατάρ, οι κάτοικοι μιλούν για μια επένδυση που θα ερημώσει την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή