'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώην δήμαρχος εμφανίστηκε με 19χρονο σύντροφο!!!

Ερωτευμένος με... 19χρονο είναι ο πρώην δήμαρχος Αμβρούργου, Όλε φον Μπόιστ και δεν το κρύβει πια: το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και προκάλεσε σάλο!
 Ο κ. Μπόιστ είναι ένας μόνο από τους gay πολιτικούς της Γερμανίας, που έχουν δημοσιοποιήσει την σεξουαλική τους επιλογή. Μεταξύ αυτών είναι ο πρώην δήμαρχος του Βερολίνου Κλάους Βοβεράιτ, αλλά και ο υπουργός εξωτερικών και αντικαγκελάριος, Γκίντο Βεστερβέλε, που παντρεύτηκε πρόσφατα τον καλό του.

Ο 55χρονος πρώην δήμαρχος του Αμβούργου πήρε τον 19χρονο Λούκας και πήγαν μαζί στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ του Armani στην πόλη.

Ο ίδιος δήλωσε με άνεση στην εφημερίδα «Bild»: «ζούμε μαζί... Σημασία έχει να είναι κανείς πιστός, ευπρεπής και να ζει ακολουθώντας τους νόμους».

Ο ξανθός Λούκας -που δηλώνει πως κάνει πρακτική αλλά δεν ξέρουμε σε ποιόν τομέα- πόζαρε χαμογελαστός στα φλας, αν και το στοματάκι του δεν το άνοιξε. Άλλωστε, τι σημασία έχει αφού πλέον φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα όλων των γερμανικών εφημερίδων;

Οι σεξουαλικές επιλογές του κ. Μπόιστ προκάλεσαν χιονοστιβάδα εξελίξεων: μέσα σε ένα μήνα δήλωσε παραίτηση από το αξίωμά του αλλά και από το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών, για να μην χάσει τον σύντροφό του.

Μάλιστα, την σεξουαλική ταυτότητα του πρώην δημάρχου είχε αποκαλύψει ο ίδιος του ο πατέρας πριν από περίπου 7 χρόνια, όταν ο τότε αντιδήμαρχος Αμβούργου είχε κατηγορήσει τον κ. Μπόιστ για ερωτικές σχέσεις με τον υπουργό Δικαιοσύνης!

http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου