'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Μαθήτρια δικαιώνεται για τις… γυμνές φωτογραφίες της!!!

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά πράγματι ένα σχολείο στην  Πενσυλβανία  των ΗΠΑ τιμωρήθηκε με δικαστική απόφαση να πληρώσει 33.000 δολάρια για τις γυμνές φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό μίας μαθήτριας!

Ο καθηγητής της 17χρονης όταν «κατάσχεσε» το κινητό της τηλέφωνο με την υποψία ότι κάτι συμβαίνει μέσα στην τάξη, σίγουρα δεν θα  μπορούσε να φανταστεί την συνέχεια που θα επακολουθούσε.

Το τηλέφωνο παραδόθηκε στα χέρια του διευθυντή του σχολείου, ο οποίος έψαξε τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που υπήρχαν στο κινητό και σύντομα βρέθηκε μπροστά στις… γυμνές φωτογραφίες της μαθήτριας.

Η εξέλιξη  αρχικά  ήταν αρνητική για την 17χρονη αφού τιμωρήθηκε με τριήμερη αποβολή από το Λύκειο της. Όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη και κατέθεσε μήνυση εναντίων του σχολείου επειδή παραβίασαν τα προσωπικά της δικαιώματα.

Επιπλέον η μαθήτρια που αποδείχθηκε «καθηγήτρια» στο Δίκαιο, έβαλε και το… «κερασάκι στη τούρτα» υποστηρίζοντας ότι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στον χώρο του σχολείου αφού οι φωτογραφίες ήταν μόνο για τα δικά της μάτια και του αγαπημένου της, με αποτέλεσμα να δικαιωθεί πανηγυρικά απο το δικαστήριο και να φύγει με 33.000 δολάρια στην τσέπη. 

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου