'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ζητούσαν «φακελάκι» για να κρύψουν πισίνες!!!

«Φακελάκι» 30.000 ευρώ για να μην κάνουν έλεγχο σε πισίνες της Κέρκυρας ζήτησαν τρία στελέχη του ΣΔΟΕ από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία του νησιού, αλλά έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τον έναν και αναζητά τους άλλους δύο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ...
...του Protothema.gr, το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έκανε τις τελευταίες ημέρες ελέγχους στα Ιόνια νησιά, αναζητώντας φορολογούμενους με χαρακτηριστικά υψηλής και πολυτελούς διαβίωσης, όπως οι ιδιοκτήτες σκαφών, βιλών και πισινών.

Κατά τους ελέγχους, εντόπισαν κατασκευαστική εταιρεία με ειδίκευση στις πισίνες και απέσπασαν από το ηλεκτρονικό της αρχείο σημαντικά στοιχεία για πολίτες που είχαν αποκτήσει πισίνες. Αντί όμως να ολοκληρώσουν τους σχετικούς ελέγχους με διασταύρωση των στοιχείων, επέλεξαν να διαπραγματευτούν την επιστροφή της πολύτιμης δισκέτας στην κατασκευαστική εταιρεία, έναντι 30.000 ευρώ.

Το «ραντεβού» για τη συνάντηση κλείστηκε για το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο η κατασκευαστική εταιρεία ενημέρωσε την Ασφάλεια, με αποτέλεσμα την παρέμβαση της αστυνομίας και τη σύλληψη του επικεφαλής του κλιμακίου, ο οποίος μάλιστα έχει και έντονη συνδικαλιστική δράση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και αναζητούνται οι συνεργοί του.



protothema
http://sarotiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_4818.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου