'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ένας νταής ιερέας με Καλάσνικοφ!!

Ενας νταής... ιερέας που κάτω από το ράσο έκρυβε υποπολυβόλο τύπου Καλάσνικοφ φέρεται, σύμφωνα με τις αρχές, να κρύβεται πίσω από τη «βροχή» σφαιρών που έπεσε στην κεντρική πλατεία των Μοιρών Ηρακλείου κατά τη διάρκεια αρπαγής ενός 52χρονου. 

 Μάλιστα, ο ρασοφόρος και ο αδερφός του δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εν ώρα αιχμής μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και κατοίκων, που έτρεχαν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν τη ζωή τους.

Η πρωτοφανής υπόθεση, που έχει προκαλέσει σοκ και αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και έντονο προβληματισμό στις διωκτικές αρχές, έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία των Μοιρών. Εκπληκτοι οι περαστικοί αντίκρισαν δύο νεαρούς άνδρες να δέρνουν τον 52χρονο επιχειρηματία, να τον βάζουν με τη βία σε Ι.Χ. και έπειτα να βγάζουν δύο Καλάσνικοφ και να αδειάζουν τους γεμιστήρες στον αέρα και το έδαφος. 


Yστερα ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή παίρνοντας μαζί τους τον άτυχο επιχειρηματία.

Αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία,
άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για τον
εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα ο 52χρονος
εντοπίστηκε αιμόφυρτος σε αγροτική περιοχή έξω από το χωριό, ενώ οι δύο νεαροί είχαν χαθεί από προσώπου γης.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς ο επιχειρηματίας, αλλά και δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες του τρομακτικού επεισοδίου, οι αστυνομικοί έχουν στρέψει τις έρευνές τους σε δύο αδέρφια: τον 37χρονο ιερέα και τον 33χρονο αδερφό του.

Οπως έχει προκύψει από τη μέχρι τώρα έρευνα, οι δύο δράστες είχαν
αναζητήσει νωρίτερα τον 52χρονο στο σπίτι του. Επειδή απουσίαζε, ζήτησαν από τη σύζυγό του το κινητό του τηλέφωνο δήθεν για επαγγελματικό ραντεβού. Πράγματι, επικοινώνησαν μαζί του και ο 52χρονος τούς είπε σε ποιο καφενείο βρισκόταν. 


Ο ιερέας μαζί με τον αδερφό του έφθασαν στην κεντρική πλατεία επιβαίνοντας σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και μόλις είδαν τον 52χρονο, του έκαναν νόημα να πλησιάσει. Μόλις ο άτυχος άνδρας έφθασε κοντά τους, ο 37χρονος τον διέταξε να μπει στο αυτοκίνητο. Αυτός
όμως, αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να βγει από το αυτοκίνητο ο αδερφός του ιερέα, ο οποίος κρατώντας στα χέρια του ένα Καλάσνικοφ άρχισε να
πυροβολεί στο έδαφος κοντά στα πόδια του 52χρονου - προφανώς, για να τον τρομάξει. Ο ιερέας, όμως, φαίνεται πως... ζήλεψε. Ετσι κι αυτός με τη σειρά του άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Τελικά, αφού έδωσαν μερικές μπουνιές στον 52χρονο, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο, ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή.

Επειτα, αφού είχαν χτυπήσει τον 52χρονο στο δεξί μάτι και στο πίσω μέρος της κεφαλής με τα κοντάκια των όπλων (χρειάστηκε να κάνει ράμματα), τον ξεφορτώθηκαν στην περιοχή των Πιτσιδίων. Του πήραν το κινητό και τον προειδοποίησαν να μην πάει στην αστυνομία γιατί θα φρόντιζαν «να ξανασμίξουν», όπως είπαν.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο 52χρονος, οι δράστες τον άφησαν να φύγει, καθώς κατάλαβαν στη διαδρομή ότι είχαν πιάσει λάθος άνθρωπο. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ



http://www.espressonews.gr/
ΦΩΤΟ:   http://www.madata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου