'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Γενική απεργία στις 15 Δεκεμβρίου απ’ τη ΓΣΕΕ...άρχισαν τα όργανα..!!!

Εκφράζει την αντίθεσή της σε κάθε νέο αντεργατικό μέτρο

Γενική Απεργία στις 15 Δεκεμβρίου προγραμματίζει η ΓΣΕΕ όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της και καλεί τα συνδικάτα να δώσουν δυναμική και αγωνιστική απάντηση στις αντεργατικές πολιτικές της Κυβέρνησης.

"Ενόψει της έλευσης του κλιμακίου της "τρόικας" στη χώρα μας, αναζωπυρώνονται τα σενάρια για νέα πιο σκληρά αντεργατικά μέτρα, λόγω διεύρυνσης του ελλείμματος αναφέρει η ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας για ακόμα μια φορά, τόσο προς την κυβέρνηση, την τρόικα και τους εργοδότες ότι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι έχουν εξαντλήσει τα όρια αντοχής και δεν θα ανεχθούν την παράταση, πόσο μάλλον την επαύξηση των περικοπών, της λιτότητας, της κατάργησης των ΔΕΚΟ, των απολύσεων και κάθε εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματος των εργαζομένων.

Για την απόκρουση και ακύρωση αυτών των πολιτικών, έχει ήδη εξαγγελθεί 24ωρη Γενική Απεργία, για την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010. Για το σκοπό αυτό, θα πραγματοποιηθούν περιφερειακές συσκέψεις, εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου", όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.


Πηγή:Ηρακλειώτικο Στέκι
http://kontiloforos.blogspot.com/2010/11/15_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου