'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αυτό ήταν, τέλος!!!

Το παιχνίδι τελείωσε! Τώρα μιλανε άλλοι και όχι εμείς. 

 Είχαμε περιθώρια να κάνουμε κάτι σαν λαός! Το αποτέλεσμα ήταν μονοήμερες απεργίες που δεν είχαν κανένα νόημα.. λόγια του αέρα στα blogs που εμείς τα λέγαμε εμείς τα ακούγαμε, διπροσωπίες τριπροσωπίες και ούτω καθεξής. Τώρα κρατάμε στα χέρια μας....


μια Ελλάδα διαλυμένη απ όλες τις μεριές, μια Ελλάδα που αντί να δείχνει τον πολιτισμό της ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες, δείχνει στην τηλεόραση, γράφει στην εφημερίδα για τους τούρκους και το χειρότερο στα σχολεία αντί να πουν κάτι στα παιδιά να τους ανοίξουν τα μάτια, για αυτούς πέρα βρέχει! Μας κυβερναει μια πολιτική τούρκων, εβραίων, αμερικανών, ιταλών, γάλλων γερμανών, αντίχριστων και δεν ξέρω και εγώ τι!

Πώς μπορούμε να τους νικήσουμε αώτους? Πώς μπορούμε να τους κατεβάσουμε από κει που κάθονται? Το χειρότερα είναι ότι τα ¾ των ελλήνων τους υποστηρίζουν. 


ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΕ? Δεν μένει τίποτα άλλο.. τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα επιβιώσουμε και όχι πώς θα χτίσουμε μια επιτυχημένη καριέρα! Μην ακούμε κανέναν να ακούμε μόνο εμάς και τον Θεό!

Μερικοί μπορεί να γράψουν κοροϊδευτικά σχόλια για τον Θεό.. δεν έχουν καταλάβει ότι τίποτα δεν σου χαρίζετε και πάνω απ όλα δεν έχουν καταλάβει ότι αν δεν αγωνιστείς ο Θεός δεν θα βοηθήσει! 


Ο Θεός είναι μαζί μας όταν βλέπει προσπάθεια, όταν βλέπει θέληση, όταν βλέπει αγάπη!! Μάλλον για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.. επειδή διώξαμε το Θεό από τη καρδιά μας, αρχίσαμε να πιστεύουμε στα λεφτά και στη Lady Gaga, αρχίσαμε να αποκαλούμε Θεό αυτόν που έχει λεφτά και δόξα! Μερικοί αυτή τη στιγμή καταλαβαίνουν το θυμό μου και την απογοήτευση μου, μερικοί γελάνε ειρωνικά από μέσα τους!! Αυτό που έχω να πω είναι ότι.. ο καθένας χαράζει το δρόμο του.. και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.. δεν υπάρχει δικαιολογία και δεν υπάρχει ΜΕ ΑΝΑΓΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!! Ας αγωνιστούμε για μας λοιπόν.. κάναμε τα πάντα να ενημερώσουμε και δεν μας άκουσαν, δεν μας πίστεψαν.. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!


Van Gogh
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_8634.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου