'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ!!!!

Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες και η ανεργία χτυπάει πρώτα απ'όλα την πόρτα των νέων.  

Πάνω σε αυτό ποντάρουν και οι τηλεφωνικές εταιρείες, οι οποίες έχουν κατακλύσει τις εφημερίδες των αγγελιών με προσφορά για δουλειά σε νέους και νέες για την κάλυψη του τηλεφωνικού κέντρου.

Οι αγγελίες που βάζουν είναι τόσες πολλές, ωστέ να φτάνουν αιτήσεις εκατοντάδων νέων που ψάχνουν απεγνωσμένα για δουλειά.
Ως εδώ καλά. Αλλά από εδώ και περά αρχίζει η μεγάλη απάτη.
Οι εν λόγω εταιρείες, προσλαμβάνουν ΟΛΟΥΣ τους ενδιαφερόμενους και τους βάζουν να δουλέψουν στην εταιρελια για 1 εβδομάδα, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, με την δικαιολογία της πρακτικής. Τους λένε δήθεν πως μαθαίνουν τη δουλειά και σε αυτές τις 5 πρώτες μέρες θα δουλεύουν δωρεάν και θα αρχίζουν να πληρώνονται κανονικά από τις επόμενες μέρες.


Έλα όμως που αυτές δεν υπάρχουν! Ήδη οι αιτήσεις είναι βουνό, και τα νέα θύματα παίρνουν τον ρόλο των προηγούμενων. Όσους είχαν δουλέψει 5 μέρες δωρεάν τους διώχνουν με μια δικαιολογία και δεν ξαναδουλεύουν εκεί και παίρνουν νέα άτομα που θα τους κάνουν ακριβώς το ίδιο!

Το αποτέλεσμα? Οι τηλεφωνικές εταιρείες έχουν βρει το "ωραίο" τους κολπάκι, να κάνουν την δουλειά τους δωρεάν, χωρίς κόστος μισθοδοσίας και ασφάλισης, παίζοντας στις πλάτες παιδιών που αγχώνονται για το μέλλον τους. Και όλα αυτά, υπό το "άγρυπνο" βλέμα των "σαινιών" της πολιτείας....

http://skandalistes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου