'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Σκότωσαν και λήστεψαν νιόπαντρο ζευγάρι...!!!

Δύο νιόπαντροι, δολοφονήθηκαν στη γαμήλια δεξίωσή τους στη ρωσική πόλη «Murmansk», σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Novy».

Δύο από τους καλεσμένους... φαίνεται να είναι οι υπαίτιοι για αυτή τη φρικιαστική δολοφονία, οι οποίοι έχουν τεθεί υπό κράτηση από τις ρωσικές αρχές.


Το σώμα του άτυχου γαμπρού βρέθηκε από την αστυνομία στο διαμέρισμά των νεόνυμφων, με πολυάριθμες μαχαιριές, οι οποίες πιθανόν προκλήθηκαν από αιχμηρό εργαλείο, το οποίο οι αρχές προσδιορίζουν ως μπαλτά κρέατος.


Η άτυχη νύφη, από την άλλη, βρέθηκε ζωντανή, αλλά με ακατάσχετη αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί, παρά τις απέλπιδες προσπάθειές τους, δεν μπόρεσαν να επουλώσουν τα τραύματα και να την κρατήσουν στη ζωή.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν οι ισχυρισμοί των δραστών, οι οποίοι κατέθεσαν αρχικά είχαν ότι είχαν απλώς μαλώσει με το ζευγάρι, εντούτοις λίγο αργότερα άλλαξαν τις καταθέσεις τους, λέγοντας πως αποφάσισαν να ληστέψουν τους οικοδεσπότες για να … πάρουν τα γαμήλια δαχτυλίδια και να τα πουλήσουν!


Οι υπόλοιποι καλεσμένοι στο γάμο, όταν κλήθηκαν από τις αρχές να αναγνωρίσουν τα πρόσωπα των δραστών και να καταθέσουν οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθήσει στην εξέλιξη της υπόθεσης, όλοι ομόφωνα τους υπέδειξαν ως δολοφόνους, οι οποίοι βρίσκονταν στο γάμο καθ’ όλη τη διάρκειά του.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου