'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αλλοδαποί οι δράστες που τεμάχισαν 40χρονο...

Τέσσερις αλλοδαποί είναι τελικά, οι δράστες της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας του 40χρονου Αιγύπτιου ηλεκτρολόγου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένο σε 28 κομμάτια το βράδυ της 11ης Μαΐου, στην Καλλιθέα, μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες είναι δύο Παλαιστίνιοι ηλικίας 
  30 ετών, ένας 35χρονος Αλγερινός και ένας 25χρονος Ιρακινός.

Τρεις από αυτούς συνελήφθησαν και ένας εξ αυτών ομολόγησε την πράξη του με κάθε λεπτομέρεια, ενώ ο υπήκοος του Ιράκ, διέφυγε στο εξωτερικό αμέσως μετά τη δολοφονία.

Κίνητρα του εγκλήματος, απ' ότι φαίνεται, ήταν επαγγελματικές και οικονομικές διαφορές του 35χρονου Αλγερινού με το θύμα, καθώς ο Αιγύπτιος είχε αναλάβει εργολαβία ηλεκτρολογικών εργασιών σε μία οικοδομή, την οποία ήθελε να αναλάβει και ο Αλγερινός δράστης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο Αλγερινός με σκοπό να εκδικηθεί το θύμα και να πάρει αυτός τη δουλειά στην οικοδομή, έπεισε έναν εκ των Παλαιστινίων κατηγορουμένων, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα, ώστε να οργανώσει ο τελευταίος μια συνάντηση στο σπίτι του.

Η συνάντηση έγινε το πρωί της 11ης Μαΐου στο διαμέρισμα του Παλαιστίνιου, στην οδό Σκρά 82 στη Καλλιθέα, όπου και δολοφονήθηκε ο Αιγύπτιος.

Στη συνέχεια για να εξαφανίσουν το πτώμα, το τεμάχισαν στην μπανιέρα του διαμερίσματος, το συσκεύασαν και το μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 
 
 
cosmo.gr 
http://lamogio24.blogspot.com/2010/11/40_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου