'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Rosie… δαγκωτό!!!!

Και γιατί όχι δηλαδή;  

 Οι άλλοι είναι καλύτεροι που με το ένα χέρι σου παίρνουν και τα… σώβρακα και με το άλλο σου σου γεμίζουν το γραμματοκιβώτιο με σταυρωμένα ψηφοδέλτια, θεωρώντας σε ζώο χωρίς κρίση; Και κερατάς και ζημιωμένος, το λέει αυτό ο απλός κοσμάκης. Πάντως εγώ το δηλώνω κι ας λένε ότι η ψήφος είναι μυστική (οι ίδιοι που κυκλοφορούν τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια) και τρία αυγά Τουρκίας… Θα ψηφίσω Rosie Jones που το παίζει και… Ράμπο.

 Να ομορφύνει και λίγο η Βουλή βρε αδερφέ, που ο νεώτερος εκεί είναι το δισέγγονο του… Κολοκοτρώνη και πάει το βουλευτιλίκι από παππού σε εγγονό… Λες και είναι κληρονομικό τους δικαίωμα και τσιφλίκι. Διότι, σου λέει ο μπαμπάς βουλευτής πρέπει να αποκαταστήσει το καμάρι του. Άρα απερχόμενος στα… 95 περίπου δίνει κληρονομιά τους ψηφοφόρους του στο γιό ή στην κόρη του. Πώς κάποιος άλλος δίνει το χωράφι του; Το αυτό…


 Γι’ αυτό σας λέω: Rosie… δαγκωτό! Και τα προσόντα της τα έχει (να μας τα δείχνει και να μας φτιάχνει τη μέρα) και τα… κουμπούρια της τα έχει (να μας προστατεύει γιατί μάς την πέφτουν από παντού) και τα πάντα όλα έχει… Δαγκωτό λέεεεεμεεεε….

     




http://showbitch.wordpress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου