'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Εκτός λειτουργίας πάνω από 300 φανάρια στην Αθήνα!!!!

Το πρόβλημα εντάθηκε τις τελευταίες ημέρες γιατί τελείωσαν τα ανταλλακτικά τα οποία προμήθευε η Siemens αλλά λόγω σκανδάλων κανείς δεν υπογράφει για να ανανεωθούν οι συμβάσεις.

Το απίστευτο χάος επικρατεί από το πρωί σε κεντρικούς άξονες της Αθήνας, καθώς εκτός λειτουργίας έχουν βγει περίπου 300 φωτεινοί σηματοδότες.

Το σοβαρότερο πρόβλημα εντοπίζεται σε 23 κεντρικές διασταυρώσεις δρόμων, όπως στη Μεσογείων, την Παπαδιαμαντοπούλου, τη Βασ. Σοφίας, την Βασ. Όλγας, την Βασ. Κωνσταντίνου, την Καβάλας, την γέφυρα Μοσχάτου στην Πειραιώς στην Κηφισίας στο ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως.

Από νωρίς το πρωί, την κίνηση ρυθμίζουν οι άνδρες της τροχαίας, ωστόσο, το βράδυ οι διασταυρώσεις κλείνουν με κώνους ή ταινίες για το φόβο τροχαίων ατυχημάτων.

Η τροχαία συνιστά στους οδηγούς προσοχή και χαμηλές ταχύτητες.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα με τα φανάρια κλιμακώνεται τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με εκτιμήσεις δεν αποκλείεται σε λίγες ημέρες να είναι πολύ σοβαρότερο. Οι φωτεινοί σηματοδότες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, ελλείψει ανταλλακτικών, αφού εκκρεμεί η υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία που θα αναλάβει τη συντήρησή τους.

Μέχρι το καλοκαίρι, οπότε έληξε η προηγούμενη σύμβαση, το έργο της συντήρησης ανήκε στη Siemens.


http://www.newsit.gr/
http://skandalistes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου