'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Σοκ στην Αλβανία: Εννιά οι νεκροί και πάνω από 30 οι τραυματίες....

Σοκ έχει προκαλέσει στην αλβανική κοινή γνώμη η είδηση του τραγικού χθεσινοβραδινού δυστυχήματος, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, που εκτελούσε το δρομολόγιο Δυρράχιο- Αθήνα. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, έχουν χάσει τη ζωή τους εννέα άτομα, και 34 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων οι 11 σοβαρά.

Το λεωφορείο έπεσε από χαράδρα ύψους 100 μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία ορισμένοι από τους 49 επιβαίνοντες, μεταξύ αυτών και δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 17 ετών, με το ίδιο επώνυμο.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ κι αμέσως κινητοποιήθηκαν περίπου 100 αστυνομικοί και μέλη σωστικών συνεργείων για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες. Η όλη επιχείρηση διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες, γεγονός που, όπως επισημαίνουν τα αλβανικά ΜΜΕ, καταδεικνύει τη δυσκολία της.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον άξονα Τεπελένι - Μπάλσι , κοντά στο χωριό Ζιάι, μόλις 80 χιλιόμετρα μακριά από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Η αστυνομία δεν έκανε ακόμη γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος στο συγκεκριμένο οδικό άξονα, όπου τον τελευταίο καιρό εκτελούνται εργασίες για τη βελτίωση του οδοστρώματος.


 http://www.i-reportergr.com/2010/11/30_09.html#ixzz14m0SH35l

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου