'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η γυναίκα και το 7χρονο παιδί της, που δολοφονήθηκαν από τη CIA! [Βίντεο]

Στις 20 Απριλίου 2001, πέντε Αμερικανοί ιεραπόστολοι και δύο ανήλικα παιδιά, επέβαιναν σε ένα μικρό μονοκινητήριο Τσέσνα και πετούσαν πάνω από τις ζούγκλες του Περού με προορισμό την πατρίδα τους. 

 Το αεροπλάνο τους  εντοπίστηκε από το πλήρωμα ενός κατασκοπευτικού αεροπλάνου της CIA και "αναγνωρίστηκε" σαν  αεροπλάνο λαθρεμπόρων ναρκωτικών!!


  Αμέσως ένα Περουβιανό στρατιωτικό αεροπλάνο πήρε εντολή από τους πράκτορες της CIA, να αναχαιτίσει το Τσέσνα. Λίγα λεπτά αργότερα η μία ιεραπόστολος και η 7χρονη κόρη της έπεφταν νεκρές, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έφεραν βαριά τραύματα. Ο πιλότος σε κατάσταση σοκ κατάφερε να προσγειώσει το μονοκινητήριο στον ποταμό του Αμαζονίου.


  Νεκρή ήταν η 35χρονη Βερόνικα Μπάουερς και η 7χρονη κόρη της Τσάριτι (στη φωτογραφία). Ο άντρας της Τζιμ καθώς και ο 6χρονος γιός τους Κόρι  και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, γλίτωσαν "σαν από θαύμα".


"Οι πράκτορες της CIA, δεν έφταιγαν σε τίποτα"!
   Δέκα χρόνια μετά, η αμερικανική δικαιοσύνη αποφάσισε πως "η CIA δεν είχε καμμία αρμοδιότητα στην περιοχή, αφού υπεύθυνη για το πρόγραμμα του λαθρεμπορίου ναρκωτικών, ήταν η πολεμική αεροπορία του Περού". Στους πράκτορες της CIA, επιβλήθηκαν "πειθαρχικές ποινές" , μόνο που οι περισσότεροι είναι ήδη συνταξιοδοτημένοι!  
  Ένα συγκλονιστικό βίντεο όμως που ήρθε στην δημοσιότητα μέσα από το δίκτυο ABC toν Φεβρουάριο του 2010 και δείχνει την στιγμή της κατάρριψης (00.45), άλλαξε εντελώς τα δεδομένα:




 

Η Βερόνικα, Ρόνι για τους δικούς της, και ο σύζυγός της Τζιμ , συμμετείχαν εθελοντικά στο πρόγραμμα της Ένωσης Βαπτιστών για την Παγκόσμια Διάδοση του Ευαγγελίου, στο Χάρισμουργκ της Πενσυλβάνιας. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως είχαν αφιερώσει όλη τους τη ζωή στο ιεραποστολικό έργο.
  Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους το 1997, η Ρόνι και ο Τζιμ εγκαταστάθηκαν στο Ικουίτος του Περού, όπου υπηρετούσαν σαν ιεραπόστολοι ζώντας μέσα σε μια ψαρόβαρκα στον Αμαζόνιο.

Η ζωή τους στην "κιβωτό".


  Το πλωτό σπίτι τους στον Αμαζόνιο (στη φωτογραφία) βρισκόταν στην καρδιά της ζούγκλας. Στο νερό  υπήρχαν πιράνχα και στη στεριά δηλητηριώδη φίδια. Όμως όταν ρωτούσαν τη Ρόνι αν φοβάται να ζει εκεί εκείνη απαντούσε:

"Έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια όταν είσαι μέσα στο θέλημα του Κυρίου παρά κάπου αλλού που δεν είναι μέσα στο θέλημά Του."

  Κάθε εβδομάδα ταξίδευαν σε διάφορα χωριά της περιοχής και βοηθούσαν τους κατοίκους, να κατασκευάσουν εκκλησίες ή να κάνουν την ζωή τους στοιχειωδώς καλύτερη.
Το μοιραίο ταξίδι.

  Επειδή δεν μπορούσαν  να κάνουν παιδιά , η Ρόνι και ο Τζιμ υιοθέτησαν ένα αγοράκι, τον Κόρι κι ένα  κοριτσάκι, την Τσάριτι. Ο λόγος που ταξίδευαν οικογενειακώς από τον Αμαζόνιο προς την πατρίδα τους σε εκείνη την μοιραία πτήση, ήταν για να πάρουν μια μόνιμη βίζα για τη μικρή τους κόρη. Αμέσως μετά θα επέστρεφαν στην ψαρόβαρκά τους και θα συνέχιζαν το ιεραποστολικό έργο τους.
  Οι πρώτες αντιδράσεις του Τζιμ μετά τα τραγικό συμβάν που έστειλε στον θάνατο την γυναίκα και την κόρη του, ήταν πως "πρόκειται για μια θυσία, που εξηγούν τα Ευαγγέλια: στο εδάφιο του Ιωάννη 12:24–25, ο Ιησούς λέει, "Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, εκτός κι αν ο σπόρος του σιταριού πέσει στο έδαφος και πεθάνει, μένει μόνος. Όμως αν πεθάνει, παράγει πολύ καρπό. Αυτός που αγαπάει τη ζωή του θα τη χάσει, και αυτός που μισεί τη ζωή του σ' αυτόν τον κόσμο θα την φυλάξει για πάντα."
"Εμπιστεύομαι το Θεό! Αυτός έχει τον έλεγχο."

  Οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε ιεραποστολές, γνωρίζουν πως οι περιοχές αυτές κρύβουν μεγάλους κινδύνους που μπορεί ανα πάσα στιγμή να τους στοιχίσουν την ίδια τους την ζωή. Μόνο που για την Ρόνι και την 7χρονη κόρη της, ο θάνατος ήρθε από μια "λάθος αναγνώριση" της CIA, όταν οι πράκτορές της την πέρασαν για έμπορο ναρκωτικών! Η δικαίωση από τα δικαστήρια, δεν ήρθε ποτέ.

  Αλλά και σε αυτό την απάντηση πρόλαβε να την δώσει η ίδια, όταν λίγες μόλις ημέρες πριν πεθάνει έγραφε στο προσωπικό της ημερολόγιο: "Τώρα επιλέγω να εμπιστεύομαι το Θεό πλήρως. Αυτός έχει τον έλεγχο. Αυτός ξέρει τι είναι το καλύτερο. Δε μου χρωστάει τίποτα, αλλά μάλλον εγώ Του χρωστώ τα πάντα. Όταν εμείς οι πιστοί βρεθούμε στον Ουρανό, δε θα Τον ρωτήσουμε, 'Γιατί;' Θα αξίζει η κάθε θυσία."

pyles.tv 

 http://www.ierosagon.org/2010/11/7-cia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου