'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Έριξαν την κόκα στο ... κρεβάτι!!!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο (ΠΑΡΑΚΑΤΩ) από τα 48 κιλά κοκαϊνης που ήταν κρυμμένα σε νταλίκα και συγκεκριμένα στο κρεβάτι της καμπίνας που διαθέτει ο οδηγός για να ξεκουράζεται από τα πολυήμερα ταξίδια στο τιμόνι.  

Για πρώτη φορά άνδρες του Λιμεναρχείου Πάτρας εντόπισαν και την χημική ουσία "φαινακετίνη" που χρησιμοποιήται στην πρόσμιξη. 

Επίσης η κοκαϊνη ήταν τυλιγμένη με κρέμα που έκανε αδύνατο τον εντοπισμό της από την ... ακτινογραφία. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ανάμεσά του και ο Αλβανός 







"παραγγελιοδόχος" που σε αντίθεση με τους υπολοίπους πιάστηκε στην Αθήνα.

Ύστερα από πολύμηνη συλλογή και αξιοποίηση πληροφοριών, σε συνεργασία με συναρμόδιες Υπηρεσίες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από Μπάρι Ιταλίας, εντοπίστηκε στην καμπίνα φορτηγού οχήματος (τράκτορας - επικαθήμενο) με οδηγό 52χρονο Έλληνα, ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους 47 κιλών και 69,8 γραμμαρίων.
 
Τα ναρκωτικά τα οποία εντοπίσθηκαν με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ειδική ξύλινη κατασκευή στο κρεβάτι της καμπίνας του ανωτέρου οχήματος, επικαλυμμένα με ειδική κρέμα και τυλιγμένα με καρμπόν, ώστε να καθίσταται αδύνατος ο εντοπισμός τους από μηχάνημα ακτινών Χ (Χ-RAY). Επίσης πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε ένα χαρτοκιβώτιο το οποίο περιείχε 10 κουτιά του ενός κιλού, περιέχοντα χημική ουσία «φαινακετίνη» σε λευκή σκόνη, η οποία προοριζόταν για την πρόσμιξη της με την ναρκωτική ουσία. 

Κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι, το εν λόγω φορτηγό κατευθύνθηκε προς την έξοδο του λιμανιού, συνοδευόμενο από ΙΧΕ όχημα με οδηγό τον 48χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη του και συνοδηγό άλλον 52χρονο Έλληνα. Πριν την έξοδο των οχημάτων από το λιμάνι της Πάτρας, οδηγήθηκαν από στελέχη Λ.Σ. σε συγκεκριμένο σημείο του λιμανιού για έλεγχο, όπου και συνελήφθησαν.

Από πληροφορίες που συλλέχθηκαν διοργανώθηκε επιχείρηση, με τη διαδικασία ελεγχόμενης μεταφοράς μικρής ποσότητας της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, με τη συμμετοχή προσωπικού του Κ. Λ. Πάτρας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Λιμενικού Σώματος καθώς και από τις συναρμόδιες Υπηρεσίες ΕΛ.ΑΣ - ΣΔΟΕ, κατά την οποία συνελήφθη σε περιοχή της Αθήνας, 48χρονος αλλοδαπός, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος φέρεται να σχεδίασε και να οργάνωσε την μεταφορά των ναρκωτικών, των οποίων θα ήταν και ο τελικός αποδέκτης.

Σημειώνεται ότι ην εν λόγω ποσότητα είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχουν εντοπισθεί και κατασχεθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος κατά την τελευταία πενταετία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό τυχόν άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο ίδιο κύκλωμα. 

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου