'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πέθανε 5χρονος επειδή έφαγε το φαγητό του σχολείου του...!!!!

Από κολοβακτηρίδιο που υπήρχε μέσα στο σχολικό φαγητό πέθανε ένα αγοράκι μόλις πέντε ετών από τη Νότια Ουαλία.
Ο μικρός Mason Jones ξεκίνησε όπως κάθε μέρα να πάει στο σχολείο του και κατά το μεσημέρι έφαγε το φαγητό του σχολείου που ήταν χοιρομέρι και γαλοπούλα. Λίγο αργότερα άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και έπεσε στο πάτωμα. Το παιδί υπέφερε από νεφρική ανεπάρκεια και από φριχτούς πόνους με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σταματήσει και η καρδιά του.
Από το συγκεκριμένο κολοβακτηρίδιοδε προσβλήθηκε μόνο το 5χρονο αγοράκι αλλά και 158 παιδιά και καθηγητέςαπό το σχολείο. Οι 31 από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά το «λαχείο»έπεσε στον μικρό Mason, ο οποίος δυστυχώς έχασε τη ζωή του.




Η μητέρα του αγοριού που ακόμα και τώρα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στο αγγελούδι της, ζητά δικαιοσύνη και να πληρώσουν αυτοί που είναι πραγματικά υπεύθυνοι για το θάνατο του παιδιού της, καθώς όπως λέει: «θα μπορούσε να ήταν οποιοδήποτε παιδί από το σχολείο. Πρέπει να προστατέψουμε όλα τα παιδιά. Θέλω δικαιοσύνη. Οι υπεύθυνοι πρέπει να πληρώσουν».
Τώρα η αστυνομία και οι υγειονομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες στο κρεοπωλείο της περιοχήςαπ΄το οποίο το σχολείο προμηθευόταν τα κρέατα. Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου που βρίσκεται στη φυλακή για παραβίαση των κανόνων υγιεινής, παραδέχθηκε ότι έβαζε ωμό κρέας με ψημένο ζαμπόν και γαλοπούλα, ενώ είπε ότι έχει προμηθεύσει με τέτοιο κρέας 44 σχολεία της περιοχής!


http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου