'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Διευθυντής τραυμάτισε απεργούς!!!

Ένας διευθυντής σουπερ μάρκετ στη βόρεια Πορτογαλία συνελήφθη, όταν όρμησε με το αυτοκίνητό του για να διαλύσει πικετοφορία, τραυματίζοντας δύο συνδικαλίστριες, που συμμετείχαν στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με πηγές των συνδικαλιστών, ο διευθυντής του σούπερ μάρκετ «έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στις δύο συνδικαλίστριες, ενώ απείλησε με όπλο τα άλλα μέλη της πικετοφορίας».

Οι δύο γυναίκες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο, επιβεβαίωσε η αστυνομία. Σύμφωνα πάντως με τον συντονιστή των εργατικών συνδικάτων της Μπράγκα "τα τραύματά τους δεν μοιάζουν σοβαρά, όμως πονούσε το πόδι μίας από τις δύο γυναίκες, καθώς το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω του".

Οι δύο μεγαλύτερες συνδικαλιστικές ενώσεις της Πορτογαλίας (CGTP και UGT) οργανώνουν σήμερα την πρώτη γενική απεργία από το 1988, με την ελπίδα να αμβλύνουν την αποφασιστικότητα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης στην εφαρμογή μέτρων λιτότητας για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της χώρας.

Η απάντηση της πορτογαλικής κυβέρνησης στις απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικάτων είναι ότι έχει «μηδενικό περιθώριο» για να αποσύρει τα μέτρα λιτότητας που αποτυπώνονται και στον προϋπολογισμό του 2011.
 
http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου