'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Θελεις να πεθάνεις ; Πάτα το κουμπί του Ασανσέρ !!!

Αυγουστος 2003.

Το Ασανσέρ Νο 14 του Νοσοκομειου του 'Christus St. Joseph' στο Χιούστον του Τεξας των ΗΠΑ ειχε κλεισει για συντηρηση επι 4 μέρες.


Ολες αυτες τις μερες η Φυσικοθεραπευτρια του Νοσοκομειου Καριν Στεϊναου (Karin Leah Steinau) επαιρνε τις Σκαλες.Την 5ή μερα το Ασανσερ επισκευάστηκε οποτε γυρω στις 9:30 η Φυσικοθεραπευτρια πατησε το Κουμπι του ασανσέρ και περιμενε να ερθει. Λιγα μέτρα πιό μακρια - περιμενοντας το διπλανο ασανσέρ Νο 15 βρισκοταν ο χειρουργος του Νοσοκομειου Δρ Κριστοφερ Νικαϊντο (Hitoshi Christopher Nikaidoh). Η Φυσικοθεραπευτρια πλησιασε τον χειρουργο και σταθηκε ανάμεσα ...

....στα ασανσερ 14 και 15 περιμενωντας ποιο απο τα δύο θα ερθει πρωτο. Το ασανσερ Νο 14 ηρθε πρωτο.

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 'ΕΚΤΟ'

Οταν ανοιξαν οι πορτες του ασανσερ η φυσικοθεραπευτρια μπηκε πρώτη και ακολουθουσε ο Γιατρος.Οπως κανουν ολοι οταν μπαινουν στο ασανσερ η Γυναίκα πατησε το κουμπι για τον 6 οροφο.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

'Δουλευει σημερα το ασανσερ' ; Την ρώτησε ο Γιατρος που ακολουθούσε απο πίσω.'Νομιζω ναι' απαντησε η Γυναίκα.Πριν ο Γιατρος ομως -που ακολουθούσε- προλαβει να μπει, οι πορτες εκλεισαν και αρχικά του σφηνωσαν το Σώμα πιεζοντας τον στον δεξι και στον αριστερο ωμο.Ο Γιατρος προσπαθησε να ανοιξει την πορτα αλλα αυτή δεν ανοιγε.Η Γυναικα που ειχε προλαβει να μπει μεσα στο ασανσερ προσπαθησε να τον βοηθήσει αλλα δεν τα κατάφερε.Εψαξε να βρει το κουμπί που ανοιγει τις πορτες αλλα δεν υπήρχε.

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ

Συνήθως οταν οι Πορτες του ασανσερ κλεισουν και σφηνώσουν καποιον Ανθρωπο αυτές ανοιγουν αυτοματα σαν δικλειδα ασφαλείας.Οι πορτες ομως τωρα δεν ανοιξαν.Ο Γιατρος που ειχε σφηνωθει εσπρωξε με δυναμη και τραβηξε το σώμα του εξω απο το ασανσερ.Το κεφαλι του ομως παρεμεινε μέσα και οι πορτες τον ειχαν σφηνωσει στον λαιμό.Οι πορτες δεν ανοιξαν και το ασανσερ αρχισε να κινείται. Ο Γιατρος που το σωμα του ηταν εξω απο το ασανσερ και το κεφαλι του μεσα αρχισε απεγνωσμενα να προσπαθει να ελευθερωθει.Ματαια.Το ασανσερ ανεβαινε.Και τοτε εγινε.Το ασανσερ αποκεφαλισε τον Γιατρο απο την κατω Γναθο και πανω.Η Κατω Γνάθος εμεινε με το υπολοιπο σώμα ενώ η πανω Γνάθος και το κεφαλι Βρεθηκαν στο ασανσερ που σταματησε στον 5ό οροφο.Η Γυναίκα μεσα στο ασανσερ επαθε Νευρικο κλονισμο.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ;

Η Τεχνική εταιρεια που επισκευαζε το ασανσερ ειχε συνδεσει λαθος δύο καλώδια με αποτελεσμα να αποσυνδεσει το σύστημα ασφαλειας του ασανσερ που ανοιγει αυτοματα τις πορτες οταν σφηνωθει κατι αναμεσα τους.Απιστευτο ...!!





stakarfia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου