'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τα μοντέλα που συμφέρουν...!!!!

Π
αρουσιάζουμε 7 μοντέλα, από τα δημοφιλή 5θυρα μικρομεσαία αυτοκίνητα, που κρατούν σε πολύ καλό επίπεδο την αξία τους ως μεταχειρισμένα, προσφέροντάς σας έμμεσο κέρδος μετά την αγορά. 

Ένα οποιοδήποτε καινούργιο αυτοκίνητο, από την στιγμή που θα βγει στους δρόμους, χάνει ταυτόχρονα μέρος της αρχικής του αξίας.

Η μεταπωλητική αξία ενός αυτοκινήτου εξαρτάται από πολλούς επιμέρους παράγοντες, όπως είναι σε μεγάλο βαθμό το κύρος και η αξιοπιστία του ονόματος της μάρκας, το κατά πόσο δημοφιλής είναι η εταιρεία αλλά και το μοντέλο, η συνολική εικόνα ενός αυτοκινήτου, η παράδοση που έχει στην αγορά, ο κυβισμός του κ.λπ. 

Η μεγάλη σημασία που έχει ο τομέας της μεταπωλητικής αξίας οποιοδήποτε μοντέλου μπορεί, την ώρα της αγοράς, να μην είναι εμφανής. Ωστόσο αποκαλύπτεται, όταν αυτό πουληθεί, αφού τότε χάνονται ως δια μαγείας αρκετά χρήματα. 

Εμείς λοιπόν επικεντρωθήκαμε στη δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων και επιλέξαμε 7 μοντέλα, που διατηρούν ψηλά την αξία τους, ως μεταχειρισμένα και άρα επιβαρύνουν λιγότερο το συνολικό κόστος χρήσης: 

Alfa Romeo Giulietta
Ford Focus
Honda Insight
Mercedes A-Class
Opel Astra
Toyota Auris
VW Golf 


http://dete.gr/news.php?article_id=14087

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου