'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας πίσω από την επίθεση κατά Χρυσοχοΐδη, εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ.

Βρέθηκε αποτύπωμά του
Τον Βασίλη Παλαιοκώστα «δείχνει» η Ελληνική Αστυνομία ως τον άνθρωπο πίσω από την έκρηξη που σημειώθηκε με παγιδευμένο δέμα στο ...υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τον Ιούνιο, και η οποία προκάλεσε τον θάνατο του αξιωματικού Γιώργου Βασιλάκη.

«Η δολοφονία του αξιωματικού Γιώργου Βασιλάκη με το δέμα-βόμβα που εξερράγη στον 7ο όροφο του μεγάρου της λεωφόρου Κατεχάκη έχει ουσιαστικά εξιχνιαστεί» δηλώνει στο Βήμα ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι βρέθηκε αποτύπωμα του καταζητούμενου δραπέτη στον εξωτερικό φάκελο του δέματος.

«Βρέθηκε με τη χρήση ειδικών χημικών ουσιών σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτιού του φακέλου που απέμεινε από την ισχυρή έκρηξη. Έχουμε ακόμη σαφείς ενδείξεις και πληροφορίες για τον κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού που σκότωσε τον υπασπιστή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά και για το συνολικό σχέδιο της επίθεσης. Φοβόμαστε ότι ίσως από την ίδια ομάδα υπάρξει και άλλο χτύπημα» συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε το απόγευμα της 24ης Ιουνίου από δέμα που είχε σταλεί στο γραφείο του Μ.Χρυσοχοΐδη στο Κολωνάκι και το οποίο μεταφέρθηκε στο υπουργείο χωρίς να υπάρχει ενδιαμέσως κανείς έλεγχός του.

Σε επιστολή που εστάλη τον Ιούλιο στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» υπήρχαν αναφορές στον τρόπο συσκευασίας και αποστολής του δέματος. Η επιστολή έφερε την υπογραφή «Θανάσης Κλάρας», που ήταν το πραγματικό όνομα του Άρη Βελουχιώτη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανάληψη ευθύνης από συγκεκριμένη οργάνωση.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου «είχαμε σειρά διασταυρωμένων πληροφοριών ότι τους τελευταίους μήνες ο Βασίλης Παλαιοκώστας είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με δύο-τρεις γνωστούς αντιεξουσιαστές και ουσιαστικά προχωρούσαν σε από κοινού ενέργειες».


in.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου