'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Δυο HUMMER για την Αντιτρομοκρατική!!!

Όσο οι τρομοκράτες δείχνουν ότι βελτιώνουν τις τεχνικές τους, τόσο εκσυγχρονίζεται και εξοπλίζεται με τελειότερα όπλα η αντιτρομοκρατική.

Όταν εξαρθρώθηκε η «17Ν» είχαμε όλοι εντυπωσιαστεί από τα θηριώδη τζιπ GRAND CHEROKEE με τα φυμέ τζάμια.


Τώρα η αντιτρομοκρατική έχει στα χέρια της εδώ και μήνες δύο HUMMER, τζιπ που έχουν χρησιμοποιηθεί με τις μετασκευές που επιδέχονται ως πολεμικά όπλα από τους πεζοναύτες του αμερικανικού στρατού.

Στο μεταξύ τη συμμετοχή τους στην οργάνωση Συνωµοσία Πυρήνων της Φωτιάς παραδέχονται µε κείµενά τους που δηµοσιοποιήθηκαν χθες στο site Indymedia, οι κρατούµενοι - κατηγορούµενοι για συµµετοχή στην εν λόγω τροµοκρατική οργάνωση, Χάρης Χατζηµιχελάκης, Γεράσιµος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού, προαναγγέλλοντας µάλιστα ότι «έπεται συνέχεια».

Ο Χάρης Χατζηµιχελάκης στην επιστολή του δηλώνει ότι αναλαµβάνει την πολιτική ευθύνη για τη συµµετοχή του στην οργάνωση και αφού απευθύνει χαιρετισµό στους «συντρόφους αντάρτες πόλης» Γεράσιµο Τσάκαλο και Παναγιώτη Αργυρού, κάνει προσωπική αυτοκριτική για την «υπόθεση Χαλανδρίου», δηλαδή το διαµέρισµά του που έχει χαρακτηρισθεί γιάφκα της οργάνωσης από την ΕΛ.ΑΣ.


«∆ηλώνω περήφανος για την επιλογή µου να σταθώ αδιάλλακτος στο στρατόπεδο του αντάρτικου πόλης µέχρι και τη στιγµή που ο κρατικός µηχανισµός την 23-9-2009 κατάφερε να δέσει σφιχτά τα χέρια µου και να πετάξει το σώµα µου µέσα σε ένα µπουντρούµι», αναφέρει και προσθέτει: «Αναλαµβάνω προσωπικά και πλήρως την ευθύνη (ευθύνη που ούτως ή άλλως έχω αναλάβει ενώπιον των δικαστικών αρχών εδώ και µήνες) για το προπαρασκευαστικής φύσης σφάλµα µου να µεταφέρω έστω και προσωρινά έναν µηχανισµό σπίτι µου, που όντας νόµιµο αποτελούσε τόπο συνάντησης ετερόκλητων ανθρώπων που ουδεµία σχέση έχουν µε την υπόθεση».


Ισχυρίζεται δε ότι ο βασικός λόγος που µέχρι τώρα δεν είχε δηλώσει ότι είναι µέλος τής οργάνωσης ήταν το κόστος που αυτό θεωρούσε ότι µπορούσε να είχε για τους εµπλεκοµένους στην υπόθεση. 


Από: New Post
http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου