'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Στέλνουν με το ζόρι τους μαθητές 5θήμερες εκδρομές, αρχές Δεκέμβρη....!!!!

..για να αποφύγουν κινητοποιήσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης.Βάζουν εκβιαστικά το μαχαιρι στο λαιμό σε μαθητές,γονείς και καθηγητές.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες από πολλά Λυκεια της χώρας, ότι το Υπουργείο Παιδείας εξαναγκάζει με σχετική εγκύκλιο, ώστε οι ετήσιες 5θήμερες εκδρομές της 3ης Λυκείου πραγματοποιηθούν υποχρεωτικά μόνο κατα το διάστημα 1-15 Δεκεμβρίου.

Η εκβιαστική αυτή τακτική της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου παιδείας έχει σαν εξώφθαλμο στόχο την αποφυγή μαθητικών κινητοποιήσεων στις αρχές του μήνα που έρχεται ,εν όψει και της δεύτερης επετείου από τη στυγερή δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Το υπουργείο παιδείας εκμεταλευόμενο την επιθυμία -ονειρο για την εκδρομή της τελευταίας τάξης της μαθητικής ζωής, θέτει στους μαθητές το εκβιαστικό θέμα η τον Δεκέμβρη η ποτέ.Χωρίς να λαμβάνει υπ οψιν την οικονομική κρίση και τα αυξημένα οικογενειακά έξοδα λόγω Δεκέμβρη,βάζει κυριολεκτικά το μαχαίρι στο λαιμό τόσο στούς γονείς των μαθητών όσο και στούς καθηγητές που υποχρεωτικά πρέπει να μετάσχουν,εξαναγκάζοντας τους ακόμα και σε δάνεια η εράνους μεταξύ συγγενών.

Μαθητές,γονείς και καθηγητές ζητούν την άμεση αναθεώρηση της απόφασης αυτής, ωστε τα σχολεία να επιλέγουν ελεύθερα το χρόνο πραγματοποίησης της ετήσιας πενθήμερης εκδρομής.


Πηγή:Το Λημέρι
http://kontiloforos.blogspot.com/2010/11/5_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου