'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Μπασκετμπολίστας έδωσε συνέντευξη ενώ έκανε σεξ!!!

Με δυσκολία μιλούσε ο Dennis Rodman κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης, ενώ ήταν φανερό πως κάτι άλλο αποσπούσε την προσοχή του... 

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε, ο γνωστός μπασκετμπολίστας δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ήταν στην κρεβατοκάμαρα και του έκαναν στοματικό σεξ!!!

Ο Rodman μιλούσε τηλεφωνικά με τον Jorge Sedano σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μαϊάμι.

Τόσο ο παραγωγός, όσο και το κοινό, ήταν εύκολο να καταλάβουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όσο μιλούσε ο μπασκετμπολίστας... Μάλιστα, κάποια στιγμή ακούστηκε από την γραμμή μία γυναίκα να αναστενάζει και να γελά!

«Τι ακριβώς γίνεται;», ρώτησε ολίγον τι εκνευρισμένος ο Sedano για να πάρει την απάντηση: «θέλεις σίγουρα να μάθεις;» και να ακούσει ξανά τα γυναικεία γελάκια.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Rodman, τα γελάκια και οι αναστεναγμοί προέρχονται από την σύντροφό του, που... «γλείφει κάτι αυτή τη στιγμή»!

Άφωνος έμεινε ο παραγωγός, «κάγκελο» το κοινό και μόνο ο μπασκετμπολίστας γελούσε! Το αστείο ήταν σε αυτό πού είπε ή σε αυτό που έκανε; Γιατί όλοι με την απορία έμειναν...

Αφού κατάφερε να συνέλθει, ο Sedano ζήτησε και μίλησε με την κοπέλα, ενώ ρώτησε τον Rodman αν ήταν στο αυτοκίνητό του. «Όχι, στην κρεβατοκάμαρα», απάντησε ο μπασκετμπολίστας και έσπευσε να μας ενημερώσει πως του συμβαίνει κάτι υπέροχο!

Και είχαμε μια καούρα να μάθουμε! Αλλά κι αυτός ρε παιδάκι μου... στα περίπου 7  λεπτά της συνέντευξης θυμήθηκε να βγάλει τα μάτια του; Τόσο χρόνο είχε μπροστά του!

Πάντως, αργότερα το μετάνιωσε και μέσω του εκπροσώπου του ζήτησε συγνώμη από τον παραγωγό, τους θαυμαστές και τους ακροατές. Δεν διευκρίνισε, πάντως, για τι ακριβώς μετάνιωσε: για την συνέντευξη ή για το σεξ εκείνη τη στιγμή;


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου