'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Βγήκαν κουμπούρια στην Κατεχάκη!!!!

Έβγαλαν τα πιστόλια τους ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρης Οικονόμου και ο Υπαρχηγός Γιάννης Ραχωβίτσας.

Σε μια κρίση που υποβόσκει εδώ και καιρό ήρθε να προστεθεί το περιστατικό με τη σύλληψη Αμερικανίδας διαδηλώτριας ,το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στη παρουσία της Τρόικας στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, το τελευταίο μπλοκ της πορείας δέχτηκε την βίαιη επίθεση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Τότε η Αμερικανίδα χτυπήθηκε σοβαρά στο κεφάλι, το λαιμό και το στομάχι. Όπως καταγγέλθηκε οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ την χτύπησαν από πίσω και στη συνέχεια την κλότσησαν, ενώ βρισκόταν
ξαπλωμένη στο δρόμο. 


Ο Εισαγγελέας που ήταν παρών στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ την ίδια ώρα ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε τον αρμόδιο υπουργό κ. Παπουτσή πως θα ζητήσει να συλληφθούν οι αστυνομικοί που χτύπησαν την κοπέλα. Στο θέμα παρενέβη ο δημιουργός της ΔΙΑΣ Γιάννης Ραχωβίτσας που αντέδρασε άμεσα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Ο κ. Παπουτσής ζήτησε αυτοσυγκράτηση και αναμονή μέχρι που προέκυψε ότι η Αμερικανίδα μετέχει σε αντιεξουσιαστικό μπλογκ. Τότε ούτε λίγο ούτε πολύ ο υπουργός φέρεται να επέπληξε τον Λευτέρη Οικονόμου για την ... βιασύνη του. 

Ο Αρχηγός ενοχλήθηκε σφόδρα αφού έκρινε πως ανεξάρτητα από το αν η διαδηλώτρια ήταν του αναρχικού χώρου, το αδίκημα του ξυλοδαρμού είχε τελεστεί και από τη στιγμή μάλιστα που ήταν και Αμερικανίδα θεωρούσε διπλό το κακό. 

Το θέμα έκλεισε αλλά οι εντυπώσεις έμειναν. Στη ενδιάμεσο βέβαια προστέθηκαν και οι αναρτήσεις στο Ιndymedia όπως ότι: 

"Πρόκειται για μια φασιστικής εμπνεύσεως αστυνομική δύναμη, την οποία και σύστησε στις αρχές του 2009, ο τότε Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Γ. Ραχωβίτσας, υπό τις ευλογίες πάντοτε του τότε υφυπουργού Εσωτερικών, Χ. Μαρκογιαννάκη, με πρόσχημα τη θωράκιση των μεγάλων αστικών κέντρων κατά της εγκληματικότητας". 
Το 
θέμα έκλεισε αλλά οι εντυπώσεις έμειναν. 

Ο Υπαρχηγός πάντως του τι φύλαγε του Αρχηγού καθώς μια ημέρα μετά τη σύλληψη του δίδυμου Αργυρού-Τσάκαλου στο Παγκράτι, με απόφαση του κ. Οικονόμου κλήθηκε να επιληφθεί ενός απλού πυροβολισμού από Αλβανό αδειούχο των φυλακών σε βάρος ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Ο Ραχωβίτσας τέθηκε εκτός του λεπτού θέματος της τρομοκρατίας, αν και ενώ ο κ. Οικονόμου απουσίαζε σε προγραμματισμένο ταξίδι στο Τέλ Αβίβ, ο Υπαρχηγός αλλά και η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν εκείνοι που σήκωσαν το βάρος της σύλληψης του διδύμου που ταχυδρομούσε τους φακέλους -βόμβα. Πιστεύουμε πάντως να μην καταλήξει και η αστυνομία όπως κάποτε και η Πυροσβεστική υπηρεσία, με το αχτύπητο δίδυμο Κόη-Σούρλα.



Γράφει ο βασίλης χήτος


http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου