'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Τα χρέη τον οδήγησαν στην αυτοκτονία

Νέα αυτοκτονία, λόγω οικονομικών προβλημάτων, συγκλονίζει τη Λάρισα. Αυτή τη φορά τέλος στη ζωή του έβαλε ένας ιδιοκτήτης δισκοπωλείου, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία τον λύγισαν και τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. 
Ο άτυχος 59χρονος έβαλε τέρμα στη ζωή του μέσα στο σπίτι του, καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην καρδιά!

Οπως έγινε γνωστό, ο αυτόχειρας το βράδυ της περασμένης Κυριακής πήγε στο σπίτι όπου ζούσε μόνος του (δεν απέκτησε ποτέ δική του οικογένεια) και αφού έγραψε δύο σημειώματα στα οποία εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, κατευθύνθηκε στον χώρο της κουζίνας. Εκεί άνοιξε ένα συρτάρι και από μέσα πήρε ένα μαχαίρι το οποίο έμπηξε στην καρδιά του, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Τον 59χρονο βρήκε νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος η αδερφή του, η οποία πέρασε από το σπίτι του για να δει αν είναι καλά, επειδή είχε ανησυχήσει που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του. Η γυναίκα βλέποντας τον αδερφό της νεκρό υπέστη ισχυρό σοκ, ειδοποίησε ωστόσο συγγενείς, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την αστυνομία. Δίπλα στο άψυχο σώμα υπήρχαν δύο σημειώματα, τα οποία είχε αφήσει ο 59χρονος για να εξηγήσει τους λόγους που τον ανάγκασαν να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες οι δουλειές του άτυχου άντρα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα τα χρέη να συσσωρεύονται και να έχουν μετατραπεί σε θηλιά που τον έπνιγε. Ο ίδιος ήταν άτομο ιδιαίτερα κοινωνικό και αγαπητό, και ο ξαφνικός χαμός του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της θεσσαλικής πόλης.

Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία λόγω οικονομικών προβλημάτων στη Λάρισα μέσα σε διάστημα πέντε μηνών. Τον περασμένο Ιούνιο ιδιοκτήτης καταστήματος είχε αυτοκτονήσει μέσα στο μαγαζί του για τους ίδιους λόγους.


ESPRESSONEWS.GR
MADATA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου