'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

«Δίνω 150 εκατομμύρια για τον Σκορπιό» ..!!

Ένα νέο επεισόδιο στο σήριαλ της πώλησης (ή μη) του Σκορπιού, σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες.

Μετά την είδηση ότι ο Τζιόρτζιο Αρμάνι ενδιαφέρθηκε να αγοράσει το νησί, αλλά και δεκάδες δημοσιεύματα ως προς το εάν τελικά η Αθηνά ενδιαφέρεται ή όχι να το πουλήσει, ένας Γάλλος δισεκατομμυριούχος, ο Vincent Bolloré, φέρεται να δίνει 150 εκατομμύρια δολάρια στην Αθηνά Ωνάση για τον Σκορπιό.

Ο Bolloré είναι εδώ και αρκετά χρόνια στενός φίλος του Τιερί Ρουσέλ, πατέρα της Αθηνάς Ωνάση. Εχει ακούσει πολλά για τον Σκορπιό, τόσο από διηγήσεις της Αθηνάς Ωνάση και του πατέρα της, όσο και από ρεπορτάζ του ξένου Τύπου και δηλώνει ενθουσιασμένος με τις ομορφιές του. Φέτος, ο τραπεζίτης είχε την ευκαιρία να βρεθεί στην Ελλάδα και κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας που έκανε με το σκάφος του, επισκέφθηκε τελικά και το ειδυλλιακό νησί. Όπως δημοσιεύεται στο ένθετο της εφημερίδα Real News, Real Life, επίσημη πρόταση στους δικηγόρους της Αθηνάς, ο μεγιστάνας δεν έχει καταθέσει. Εάν όμως η «χρυσή» κληρονόμος δηλώσει δημόσια ότι πουλά τελικά το νησί, εκείνος θα ανταποδώσει εμπράκτως και άμεσα το ενδιαφέρον του.

Στενός φίλος του Γάλλου προέδρου Nicolas Sarkozy, με τον οποίο έχει κάνει πολλές φορές διακοπές, ο Bolloré βρίσκεται στην 451η θέση του περιοδικού Forbesμε τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, καθώς η περιουσία του ξεπερνά το 1.7 δισεκατομμύριο δολάρια. Είναι παντρεμένος με την Ζουλιέν Ντασό και έχει τέσσερα παιδιά. Ο Γάλλος βιομήχανος δραστηριοποιείται στα ναυτιλιακά, στη βιομηχανία χάρτου και πλαστικών, στην ενέργεια, στον τραπεζικό τομέα ενώ κατέχει σημαντικές θέσεις στις οικονομίες πολλών αφρικανικών χωρών.   

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου