'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν πτοείται το ...ζαβό.! Από Θεσσαλονίκη "πετάει" για Όσλο, Βρυξέλλες και America.!

Δεν δείχνουν να πτοούν τον ..."πρωθυπουργό" - ανδρείκελο του ΔΝΤ mr. Papandreou τα σχόλια για τα ταξίδια του στο εξωτερικό.
Ο mr. Papandreou, από τη Θεσσαλονίκη, "πετάει" κατευθείαν για Όσλο, αφού το πρόγραμμα (αναψυχής) της ατζέντας του είναι ιδιαίτερα ..."πυκνό" για την προσεχή εβδομάδα.


 
Επιστρέφει, και την Πέμπτη αναχωρεί πάλι για τις Βρυξέλλες και εν συνεχεία για America, όπου και η ιδιαίτερη πατρίδα του.
Το επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 23 Σεπτεμβρίου.
Στη διάρκεια της παραμονής του σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον ο "πρωθυπουργός" θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ, της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια, όπως επίσης και με το γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν.
Στις 21 Σεπτεμβρίου θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.Επίσης, θα παραστεί και θα μιλήσει (στην μητρική του γλώσσα) στη Σύνοδο Κορυφής για τους ..."Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας", (πολύ μακριά το πάει) καθώς και στην επίσημη έναρξη των εργασιών της 65ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
Το πρόγραμμά του "πρωθυπουργού" θα ξεκινήσει από τη Νέα Υόρκη, την Κυριακή, με συνάντηση που θα έχει με στελέχη ...αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων.!!!
Στις 20 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει κατά την πρώτη μέρα της Συνόδου για τη Χιλιετία και θα λάβει μέρος σε συζήτηση ...στρογγυλής τραπέζης.
Την ίδια μέρα, θα παρακαθίσει σε γεύμα στο ...Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με τη συμμετοχή του προέδρου του και σημαντικών στελεχών της Γουόλ Στριτ.
Το απόγευμα θα προεδρεύσει συνεδρίασης του προεδρείου της ...Σοσιαλιστικής Διεθνούς.!
Στις 21 Σεπτεμβρίου, θα μεταβεί στην αμερικανική πρωτεύουσα και, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και με στελέχη του Κογκρέσου.
Την Τετάρτη, εκτός από συναντήσεις με ξένους ηγέτες, θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει σε αξιωματούχους της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.
Το ίδιο βράδυ θα δώσει το "παρών" και στη δεξίωση που πραγματοποιεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, μέσα στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης του Οργανισμού του.
Την Πέμπτη ο mr. Papandreou θα παρευρεθεί στην επίσημη έναρξη των εργασιών της 65ης Γενικής Συνέλευσης, κατά την οποία θα μιλήσει και ο Αμερικανός ηγέτης.
Το βράδυ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα παραθέσει δεξίωση προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, όπου θα παραστεί και ο δικός μας ..."ηγέτης".
Στη συνέχεια θα αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη.
Προς το τέλος του μήνα αναμένεται να επισκεφθεί την ...Ελλάδα, όπου θα πραγματοποιηθεί η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου του Pasok για την εκλογή του νέου γραμματέα Μιχάλη Καρχιμάκη και του νέου Πολιτικού Συμβουλίου...


ΠΗΓΗ:   http://gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου