'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Πεθερός και κουνιάδος... ξυλοφόρτωσαν τον γαμπρό !!!!

Μ
ια εβδομάδα πριν γίνει ο γάμος ο γαμπρός κατέληξε... στο Νοσοκομείο, ο πεθερός και ο κουνιάδος θα καθίσουν στο εδώλιο και η νύφη... έμεινε «μπουκάλα» (αν και πήρε το μέρος των δικών της)!
Όλα συνέβησαν σε περιοχή της Αχαϊας στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Ο γαμπρός διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην περιοχή του και είχε διαφωνήσει με τα πεθερικά του ως προς την πρόσκληση ενός συγκεκριμένου καλεσμένου! Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε ως... δικαιολογία για τα όσα συνέβησαν!
Οι μελλόνυμφοι είχαν διαφωνήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για το συγκεκριμένο άτομο, ο γαμπρός όμως επέμενε πως δεν θα έπρεπε να προσκληθεί!
Και αφού η νύφη... δεν μπορούσε να τον πείσει, έστειλε «απεσταλμένους»! Το πρωί της προπερασμένης Δευτέρας πεθερός και κουνιάδος (αδελφός της νύφης) πήγαν στο κατάστημα του γαμπρού. Μόνο που πήγαν με άγριες διαθέσεις! Και όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν με τίποτα να τον πείσουν... άρχισαν να αγριεύουν, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τελικά πεθερός και κουνιάδος άρχισαν να δέρνουν τον γαμπρό... πριν καν προλάβει να γίνει γαμπρός τους (σκεφθείτε και να γινόταν)!
Εκαναν τον νεαρό... τουλούμι στο ξύλο! Εφυγαν από το μαγαζί, αλλά όπως ήταν φυσικό... ο γάμος άρχισε να διαλύεται! Ο γαμπρός επικοινώνησε με την αγαπημένη του, της εξήγησε τι συνέβη, όπως όμως μας είπαν εκείνη υποστήριξε... τους δικούς της! Τι να κάνει και ο γαμπρός, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα! Πήγε στο Νοσοκομείο του Ρίου, πήρε χαρτί για όλα τα χτυπήματα που είχε δεχθεί και κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Υπέβαλε μηνύσεις για σωματικές βλάβες τόσο στον πεθερό όσο και στον κουνιάδο του!
Ολη η περιοχή... τους συζητά!
Ολη η περιοχή πλέον συζητά για τον γάμο... που δεν έγινε το περασμένο Σάββατο! Ορισμένοι μάλιστα είχαν αγοράσει και δώρα, άλλοι είχαν δώσει χρήματα σε νύφη και γαμπρό! Προφανώς... τους τα επέστρεψαν!
Πάντως στην περιοχή τους υπάρχουν κάποιοι που δεν πιστεύουν πως η αιτία του ξυλοδαρμού ήταν... ο καλεσμένος! Οι «κακές γλώσσες» λένε πως ίσως υπήρχε και κάτι άλλο! Από την άλλη όμως και οι δύο «πλευρές» (αν και στα μαχαίρια) δείχνουν να συμφωνούν στην αιτία της διάλυσης του γάμου! Η συνέχεια όπως καταλαβαίνετε θα δοθεί στα Δικαστήρια (αν μέχρι τότε ο έρωτας δεν έχει ενώσει τους δύο παρ' ολίγον... παντρεμένους)! 


ΠΗΓΗ:   http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου