'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

"Βενζίνη... τέλος", για άλλη μια φορά ....

Η κήρυξη της αποχής διαρκείας των οδηγών φορτηγών και βυτιοφόρων άγχωσε πάλι τους οδηγούς ΙΧ, οι οποίοι από το πρωί της Κυριακής (12/9) περιμένουν υπομονετικά στις ουρές, για να γεμίσουν τα ντεπόζιτα, ξυπνώντας μνήμες του Αυγούστου. 

Δυστυχώς η αργία της Κυριακής δεν βοηθά και ιδιαίτερα την κατάσταση, καθώς τα περισσότερα πρατήρια βενζίνης είναι κλειστά και όσα λειτουργούν υποδέχονται ορδές αυτοκινήτων με αγχωμένους οδηγούς που αντί να απολαμβάνουν τον Κυριακάτικο καφέ, περιμένουν τη σειρά τους για προμηθευτούν αμόλυβδη.

Πλέον και επειδή έχουν πια την «εμπειρία» του Αυγούστου, οι πρατηριούχοι γεμίζουν μέχρι 20 ευρώ τα ντεπόζιτα, παρ’όλα αυτά, οι κατακόρυφες αυξήσεις στις τιμές είναι γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πρατήρια όπου η τιμή μέσα σε μία ημέρα σκαρφάλωσε στο 1,70 ευρώ το λίτρο, οπότε η φράση «γεμίζω βενζίνη το αμάξι» λέγεται κατ’ ευφημισμόν.

Πάντως οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, λόγω επίταξης δεν μπορούν να απεργήσουν, γι’ αυτό και απέχουν, έχοντας παραδώσει τα κλειδιά στις νομαρχίες, ενώ το πρωί της Δευτέρας ας είμαστε έτοιμοι για μια ταλαιπωρία στους δρόμους, αφού αναμένεται να κλείσουν. 


http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου